Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Πρώτη για Τροστ-Έκονγκ στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ… ξεμούδιασε με την φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Στεάουα (1-1), με τους παίκτες του Δικεφάλου να επιστρέφουν ξανά σε ρυθμούς προπονήσεων σήμερα (6/7) το απόγευμα.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου το πρωί της Τετάρτης (5/7), δεν ακολούθησαν προπονητικό πρόγραμμα, λόγω της φιλικής αναμέτρησης με τους Ρουμάνους, ενώ και το πρωί της Πέμπτης θα κάνουν αποφόρτιση. Έτσι, το απόγευμα θα επιστρέψουν σε ρυθμούς προπονήσεων και θα μπουν ξανά σε κλίμα προετοιμασίας, με τον Γουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ να ετοιμάζεται για την πρώτη του προπόνηση.

Κατά τ’ άλλα ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε όλους τους παίκτες του να ολοκληρώνουν το φιλικό χωρίς προβλήματα και έτσι εκτός από τον Φιλίπε Σοάρες, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα και έχει διαθέσιμους όλους τους υπόλοιπους παίκτες. Την πρώτη του προπόνηση στην φετινή προετοιμασία, θα κάνει και ο αρχηγός του Δικεφάλου, Αντελίνο Βιεϊρίνια.


Τελευταία νέα

Το «ασπρόμαυρο» παρελθόν του Γκρίνφιλντ

Όπως ενηρωθήκατε νωρίτερα, ο Ισραηλινός Όρελ Γκρίνφιλντ θα είναι ο διαιτητής του κρίσιμου ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα σε...

Στην ίδια κατηγορία