Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Υπόθεση Μεϊτέ: Θετικός ο Γάλλος για την παραμονή του στην Τούμπα

Δημοφιλή

Με την αλλαγή του χρόνου ο ΠΑΟΚ φρόντισε να κλείσει τρία από τα βασικά μέτωπα του καλοκαιριού, ανανεώνοντας κατά πρώτο λόγο το συμβόλαιο του Ράζβαν Λουτσέσκου για άλλα τρία χρόνια, αλλά και τα συμβόλαια των Τάισον και Μουργκ, που έληγαν το καλοκαίρι.

Πλέον, στην Τούμπα έχει ανοίξει η συζήτηση για την επόμενη… παρτίδα συμβολαίων, σε μια προσπάθεια να κλείνουν ένα – ένα τα θέματα, ώστε να μην μείνουν σημαντικές εκκρεμότητες στο τέλος της σεζόν.

Τα επόμενα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι, είναι τα ονόματα τριών παικτών, που παίζουν φέτος στον ΠΑΟΚ ως δανεικοί. Δεν είναι εύκολες περιπτώσεις, ειδικά οι δύο, ωστόσο έχει ξεκινήσει η συζήτηση για να μπουν και οι τρεις υποθέσεις σε ένα… αυλάκι.

Αυτή την εποχή φαίνεται πως είναι η υπόθεση που θέλει να τρέξει περισσότερο από κάθε άλλη ο ΠΑΟΚ. Ήδη μάλιστα έγινε η πρώτη επαφή με πρόσωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος του Σουαλιό Μεϊτέ, που λειτουργεί ως ατζέντης του.

Ο ΠΑΟΚ έχει εκδηλώσει την πρόθεσή του να συζητήσουν για την παραμονή του στην Τούμπα για τα επόμενα τουλάχιστο δύο χρόνια, έτσι ώστε να μπει ο Δικέφαλος και στη διαδικασία για να διαπραγματευτεί με την Μπενφίκα, στην οποία ανήκει.

Ο Μεϊτέ είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μείνει στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο ο εκπρόσωπός του ζήτησε λίγο χρόνο για να δει όλες τις προοπτικές που υπάρχουν.

Σε ό,τι αφορά το συμβόλαιο του 30χρονου Γάλλου, σήμερα είναι γύρω στο 1,2 εκατ. ευρώ και ο ΠΑΟΚ δεν έχει πρόβλημα να μείνει στα επίπεδα αυτά.

Σε ότι αφορά τη Μπενφίκα, στο συμβόλαιο υπάρχει οψιόν 4 εκατ. ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του Μεϊτέ, αλλά με δεδομένο ότι κλείνει τα 30 του, είναι λογικό και η Μπενφίκα να συζητήσει για ένα ποσό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δικαίωσε τον Λουτσέσκου ο Κεντζιόρα

Το περσινό καλοκαίρι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ζήτησε την επιστροφή του Τόμας Κεντζιόρα στην Θεσσαλονίκη για να υπάρχει μια επιπλέον...

Στην ίδια κατηγορία