Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Μίσιτς στη FORZA: «Θα γίνει πράξη η επιθυμία μου να παίξω ξανά στην Τούμπα!»

Δημοφιλή

Έναν φίλο από τα παλιά θα βρει στο δρόμο του ο ΠΑΟΚ, καθώς στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ αγωνίζεται τα τελευταία 3,5 χρόνια ο Γιόζιπ Μίσιτς.

Ο 29χρονος Κροάτης χαφ έπαιξε για κάτι περισσότερο από ένα χρόνο στον ΠΑΟΚ, με απολογισμό 42 αγώνες, 7 γκολ και 11 ασίστ και ήταν έστω και για ένα εξάμηνο μέλος της ομάδας, που κατέκτησε το νταμπλ.

Το βράδυ της Πέμπτης, μετά την πρόκριση επί της Μπέτις, ο Μίσιτς είχε ένα προαίσθημα ότι η κλήρωση θα φέρει τη Ντιναμό αντίπαλο του ΠΑΟΚ!

“Ήθελα να κληρωθούμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, πιστεύω πως θα είναι δύο δυνατές μάχες δύο ποιοτικών ομάδων που αξίζουν τη παρουσία της σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης. Εγώ πάντως θα το απολαύσω” είπε ο Γιόζιπ Μίσιτς στη FORZA αμέσως μετά την κλήρωση, τονίζοντας ότι γι΄ αυτόν αυτό θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι.

“Περιμένω πως και πως τους δύο αγώνες με τον ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα αυτόν της Τούμπας. Ήθελα έναν… τελευταίο χορό στην Τούμπα, ήθελα να παίξω για ακόμα μια φορά σ’ αυτό το γήπεδο και αυτή η επιθυμία μου όπως όλα δείχνουν θα γίνει πραγματικότητα μετά και από αυτή την κλήρωση”, εξήγησε ο Κροάτης…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κωνσταντινίδης: «Η Τούμπα θα είναι καυτή!»

Για τις λεπτομέρειες που θα κρίνουν τον τίτλο αλλά και το μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό μίλησε...

Στην ίδια κατηγορία