Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Xατζηισαΐας: «Από μικρό παιδί υποστήριζα τον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Σε συνέντευξή του (“Espresso”) ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, που πλέον αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ινδίας, έκανε τον απολογισμό της μέχρι τώρα καριέρας του.

«Τα πρώτα χρόνια ξεκίνησα να παίζω στην ομάδα της γειτονιάς μου στην Σταρούπολη, αλλά γρήγορα με είδαν και πήγα στην ακαδημία. Και μετά στον Βατανιακό. Στην αρχή έπαιζα πιο μπροστά, αλλά γρήγορα πήρα ύψος και σιγά σιγά καθιερώθηκα να παίζω πίσω ως αμυντικός και αυτό εδραιώθηκε. Πέρασα από Γλυφάδα και Χανιά και έπειτα έκανα το βήμα παραπάνω» είπε μεταξύ άλλων, προσθέτοντας:

«Από μικρό παιδί υποστήριζα τον ΠΑΟΚ, άλλωστε ήταν και η αγαπημένη ομάδα του συγχωρεμένου του πατέρα μου και από μικρό με πήγαινε στην Τούμπα. Και τα έφερε έτσι η ζωή που πρόλαβε να με δει να αγωνίζομαι με τα ασπρόμαυρα. Όταν γίνεσαι επαγγελματίας όμως όλα αυτά τα συναισθήματα τα διαχειρίζεσαι, μαθαίνεις να τα μετριάζεις, δεν λέω δεν χωράει ο συναισθηματισμός, αλλά πάντα προσπαθείς να κερδίζεις με την ομάδα που αγωνίζεσαι, ανεξαρτήτως τι υποστηρίζεις ή υποστήριζες μέσα σου. Αυτό μένει στην άκρη. Πάντως το να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ ήταν αναμφίβολα μία πολύ δυνατή στιγμή για εμένα. Στον ΠΑΟΚ όλα λειτουργούν ρολόι, παραπάνω από επαγγελματικά. Τρομερός άνθρωπος εντός και εκτός γηπέδου ο Ιβάν Σαββίδης ήταν και είναι πάντα δίπλα στην ομάδα».


Τελευταία νέα

Απίθανος διαγωνισμός από το PAOK Inside

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του ΠΑΟΚ με υπογραφές όλων των παικτών πάνω της! Τα...

Στην ίδια κατηγορία