Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η νέα ιστορική επίδοση του Μαργαρίτη

Δημοφιλή

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης συνεχίζει να «γράφει» επιτεύγματα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Όπως σημειώνει ο ΕΣΑΚΕ στην ιστοσελίδα του «με τη 280ή εμφάνιση του με τα ασπρόμαυρα, «έπιασε» στην 3η θέση της ιστορικής λίστας του Δικεφάλου από καταβολής Α’ Εθνικής (από το 1963-64) έναν θρύλο της ομάδας της Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα του ελληνικού μπάσκετ, τον Μάνθο Κατσούλη.

*Έχοντας 4/4 δίποντα έφτασε και ξεπέρασε τα 600 εύστοχα στη Stoiximan Basket League. Ο διεθνής φόργουορντ μετράει πλέον 603/1.224 δίποντα (49,26%) σε 325 αγώνες στην κατηγορία.

Με τα 4/4 δίποντα που είχε στο «Δ.Τόφαλος», ο Μαργαρίτης ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση του ΠΑΟΚ mateco στη σεζόν, αφού στην ίδια είχε φτάσει ο Σταύρος Σχίζας στον αγώνα με την ΑΕΚ Betsson.

ΠΑΟΚ mateco έγινε η πρώτη ομάδα που έφτασε τα 800 ματς κανονικής περιόδου στη Stoiximan Basket League, κάτι που θα κάνουν σήμερα ο Άρης Midea και ο Παναθηναϊκός Aktor. Ο απολογισμός του Δικεφάλου σε αυτά τα 800 παιχνίδια είναι 463 νίκες και 337 ήττες».


Τελευταία νέα

Ομάδα και κόσμος έγιναν… ένα! (pics)

Τρομερές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο φινάλε του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα, εκεί όπου ο Δικέφαλος έβγαλε ψυχή και σφυγμό έχοντας «καρπωθεί»...

Στην ίδια κατηγορία