Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Xάντμπολ: Χθες με Αθηναϊκό, σήμερα… ξανά με Αθηναϊκό

Δημοφιλή

Εύκολη, όπως αναμένονταν άλλωστε, ήταν η επικράτηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Αθηναϊκό με 34-14 για το πρωτάθλημα χάντμπολ γυναικών.

Στη βαθμολογία ο ΠΑΟΚ παραμένει 2ος με 20 βαθμούς, δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο Νέα Ιωνία.

«Κρατάω από το αγωνιστικό κομμάτι αυτό που έχει να κάνει σε σχέση με την διάθεση των παικτριών, και στις δύο πλευρές του γηπέδου» δήλωσε ο Δημήτρης Πελεκίδης μετά τη χθεσινή αναμέτρηση με τον Αθηναϊκό.

Και πρόσθεσε: «Όποιο σχήμα και αν βρίσκεται στο γήπεδο, η ομάδα λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Νομίζω πως είναι θέμα δουλειάς που έχουν κάνει τα κορίτσια όλο αυτό το διάστημα, και αυτό αποτυπώνεται σίγουρα και στο γήπεδο. Υπάρχει υπομονή, ασφάλεια, και νομίζω βγαίνει αυτό και για εμένα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Η ομάδα θα είναι ακόμα καλύτερη στην πορεία και ειδικά στο διάστημα που θα έχουμε τα σημαντικά παιχνίδια».

ΠΑΟΚ και Αθηναϊκός πρόκειται να αναμετρηθούν και σήμερα (15.00) στη Μίκρα για το νοκ άουτ προημιτελικό αγώνα κυπέλλου, που θα δώσει στο νικητή το εισιτήριο για το φάιναλ φορ της διοργάνωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αποχωρεί από Πανσερραϊκό ο Γκαρσία

Διά στόματος Πάμπλο Γκαρσία «ναι, ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά» και ο Ουρουγουανός τεχνικός αναμένεται να αποχωρήσει...

Στην ίδια κατηγορία