Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ο Νόρις «λιγουρεύεται» τον τίτλο της F1 το 2025

Δημοφιλή

Ο Λάντο Νόρις πιστεύει ότι η McLaren έχει τη δυναμική για να διεκδικήσει περισσότερες νίκες και έπειτα το παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2025.

Η είσοδος του αυτοκινήτου ασφαλείας στο γκραν πρι του Μαϊάμι… ανακάτεψε την τράπουλα και άνοιξε το δρόμο προκειμένου ο Λάντο Νόρις να φθάσει στην παρθενική του νίκη στη Formula 1.

Από τον 33ο γύρο, όταν ο αγώνας στο Μαϊάμι επανεκκίνησε, ο Βρετανός όχι μόνο διατηρούσε την πρωτοπορία αλλά μεγάλωνε σταθερά την απόσταση από τον Μαξ Φερστάπεν. Κάπως έτσι ο πιλότος της McLaren έφτασε στην πρώτη του νίκη στη Formula 1.

Μετά το θρίαμβο στο Μαϊάμι, ο Νόρις δήλωσε πως θέλει ακόμη περισσότερες επιτυχίες και τόνισε την πίστη του στη McLaren: «Παραμένω προσγειωμένος. Έχω μια φοβερή ομάδα πίσω μου και είμαστε πιο κοντά στην κορυφή από ποτέ. Όπως είπα στο ξεκίνημα της σεζόν, θα πάρουμε νίκες εφέτος. Θέλω να πιστεύω και έχω την αυτοπεποίθηση πως του χρόνου μπορούμε να κάνουμε περισσότερα, μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα (κατάκτηση πρωταθλήματος).

Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να το καταφέρουμε. Πίστευα στο ξεκίνημα της σεζόν πως θα πάρουμε νίκες και το κάναμε. Πήραμε την πρώτη μας νίκη και έχουμε πίστη τώρα. Έχω την πεποίθηση πως μπορούμε ως ομάδα να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Μπορούμε να κερδίσουμε κι άλλους αγώνες, μπορούμε να συναγωνιστούμε τη Red Bull».

Επίσης τόνισε πως δεν πρόκειται να τον αλλάξει σαν άνθρωπο η πρώτη του νίκη στη Formula 1: «Είμαι σίγουρος πως κάτι άλλαξε γιατί είμαι νικητής Grand Prix πλέον. Όμως δεν πρόκειται να αλλάξει το πώς προσεγγίζω τους αγώνες, είμαι ακόμα ο ίδιος άνθρωπος. Θέλω να κερδίσω ακόμη περισσότερο όμως. Η πρώτη νίκη σε κάνει ακόμα πιο λαίμαργο για περισσότερες επιτυχίες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πλησιάζει στην Μπούντουτσνοστ πρώην του ΠΑΟΚ

Ο Ντέρεκ Ογκμπέιντε, ο οποίος έχει περάσει και από τον ΠΑΟΚ, είναι αρκετά πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του...

Στην ίδια κατηγορία