Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Βουλιάζει» το Makedonia Palace για τον ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει το Σάββατο (9/3) τη μίνι προετοιμασία του για τον αγώνα της πρεμιέρας των Play Off με τον Άρη στην Τούμπα, σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί πίσω από κλειστές πόρτες, αφού η ΔΕΑΒ αποφάσισε να τιμωρήσει τον Δικέφαλο, με βάσει την έκθεση ενός παρατηρητή-οπαδού!

Οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» παρά αυτή την αδικαιολόγητη απόφαση δεν αφήνουν την ομάδα μόνη της, με τους οργανωμένους φίλους της ομάδας να προχωρούν σε γενικευμένη κινητοποίηση, δίνοντας ακόμα ένα ραντεβού, το απόγευμα της Κυριακής (10/3, 18:30), έξω από το «Makedonia Palace».

Για ακόμα μια φορά, όπως και στα προηγούμενα σημαντικά παιχνίδια που έγιναν κεκλεισμένων των θυρών, οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα συνοδεύσουν την αποστολή από το ξενοδοχείο μέχρι την Τούμπα, προκειμένου να «ντοπάρουν» ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές και να τους δείξουν ότι δεν είναι μόνοι τους. Άλλωστε στην, προ δύο ημερών ανακοίνωση τους, οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ έδειξαν το επίπεδα αυτής της συσπείρωσης, στέλνοντας μήνυμα προς όλους τους αποδέκτες:

«Είστε πολύ γελασμένοι αν νομίζετε ότι με τέτοιες τακτικές θα μας στερήσετε άλλον έναν τίτλο. Έχουμε με διαφορά την καλύτερη ομάδα, της οποίας ασπίδα είμαστε εμείς. Ενωμένοι και λυσσασμένοι κόντρα σε όλους και σε όλα θα το πάρουμε παλικαρίσια».

Θυμηθείτε την ανακοίνωση των Συνδέσμων:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Υπέροχες στιγμές στο τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης» (pics-video)

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το elite τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης», η οποία έκανε μια αποτίμηση ενός...

Στην ίδια κατηγορία