Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ρόουζ: «Είναι κατά κάποιον τρόπο ένας τελικός το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Για τη σημασία του ΠΑΟΚ- Άρης μίλησε ο στόπερ των «κιτρινόμαυρων», Λίτσεϊ Ρόουζ, χαρακτηρίζοντας το παιχνίδι της Τούμπας ως… τελικό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το Κύπελλο:

«Όλοι πλέον στην ομάδα καταλαβαίνουν την πίεση για την κατάκτηση ενός τροπαίου. Υπάρχει πίεση με την καλή έννοια, όμως, τη θετική, τη δημιουργική, όχι με την αρνητική. Κατανοούμε όλοι ότι λείπει αυτός ο τίτλος από τον σύλλογο. Πρέπει στον τελικό να έχουμε την πίεση αυτή με τον θετικό τρόπο. Να έχουμε θέληση, διάθεση και πάθος να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Όλοι στα αποδυτήρια της ομάδας μας γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό για τον Άρη. Λέμε μεταξύ μας ότι ο τελικός είναι 90 λεπτά και θα… πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο, για να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Μπροστά μας, πάντως, είναι ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Η συγκέντρωσή μας είναι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο πράγματι πηγαίνουμε με αυτή την καλή διάθεση και τη θετική ενέργεια που έχουμε. Είναι κι αυτό το παιχνίδι κατά κάποιον τρόπο ένας τελικός, γιατί ξέρουμε όλοι πόσο σημαντικά είναι αυτά τα παιχνίδια για την πόλη. Θέλουμε να πάμε στην έδρα του ΠΑΟΚ και να νικήσουμε, για να δώσουμε περισσότερη χαρά στους οπαδούς της ομάδας μας. Επιπλέον, στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Αν καταφέρουμε να νικήσουμε, μπορεί να μειώσουμε τη διαφορά μας από τον τέταρτο στη βαθμολογία. Κι αν συνεχίσουμε με νίκες, κανείς δεν ξέρει πού μπορούμε να φτάσουμε τελικά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η γκολάρα του Ντεσπόντοφ πήρε βραβείο!

Tην, έξοχη, εκτέλεση του Κίριλ Ντεσπόντοφ κόντρα στον Παναθηναϊκό ανέδειξαν ως το κορυφαίο γκολ του Μαρτίου οι φίλοι του...

Στην ίδια κατηγορία