Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Νεραντζάκης: «Για την εξάδα ως το τέλος»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κολοσσό στη Ρόδο, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για τη διεκδίκηση μιας θέσης στην εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Για την αναμέτρηση μίλησε ο προπονητής του Δικεφάλου, Στάθης Νερατζάκης, υπογραμμίζοντας ότι το κύριο μέλημα της ομάδας του είναι να σταματήσει το γρήγορο παιχνίδι της ομάδας της Ρόδου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για την προσπάθεια μας να μείνουμε ως το τέλος στη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη εξάδα, ενόψει του τρίτου γύρου του πρωταθλήματος. Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα που εκμεταλλεύεται την έδρα, όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα.

Έχει μόνο τρεις ήττες στο γήπεδο του, έχει ένα από τα καλύτερα ρεκόρ εντός έδρας, παίζει σε πολύ υψηλό ρυθμό και στην επίθεση δημιουργεί περισσότερες κατοχές και έχει περισσότερους πόντους.

Το κύριο μέλημα μας είναι πως θα παρουσιαστούμε αμυντικά και πως θα σταματήσουμε το γρήγορο παιχνίδι που θα θέλει να παίξει ο Κολοσσός. Θα είναι πολύ σημαντικό να σταματήσουμε τη δημιουργία του Perrantes και την εκτέλεση του Goudelock».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία