Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Βέργος: «Να είμαστε ακόμα καλύτεροι»

Δημοφιλή

Το γυναικείο τμήμα πόλο του ΠΑΟΚ επικράτησε επί του ΓΣ Περιστερίου με 10-5, στο πλαίσιο της 16ης «στροφής» του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Παναγιώτης Βέργος αλλά και η αθλήτρια του Δικεφάλου, Βιργινία Νιαρχάκου, πραγματοποιήσαν δηλώσεις αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Παναγιώτης Βέργος:

«Σε γενικές γραμμές δεν κινδυνέψαμε γιατί χτίσαμε μία διαφορά ασφαλείας τριών-τεσσάρων τερμάτων, την οποία διατηρήσαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα και κάποια στιγμή την αυξήσαμε στα έξι γκολ. Μου δόθηκε η ευκαιρία να χρησιμοποιήσω όλες τις παίκτριες, είχαμε μερικά μικρά διαστήματα στα οποία κάναμε αβίαστα λάθη, θα τα δούμε και θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Βιργινία Νιαρχάκου:

«Είχαμε ένα καλό ξεκίνημα, στο πρώτο οκτάλεπτο φύγαμε στην κόντρα και βάλαμε κάποια ωραία τέρματα. Μετά χάσαμε λίγο το ρυθμό μας, στην δεύτερη περίοδο κάποια εύκολα σουτ δεν έγιναν γκολ, στη συνέχεια όμως βρήκαμε και πάλι το τέμπο μας. Γνωρίζαμε ότι το περιστέρι είναι μία μαχητική ομάδα και ότι θα είναι ένας δυνατός αγώνας, ήρθε η νίκη και κοιτάμε πλέον τον επόμενο αγώνα».


Τελευταία νέα

Χάντμπολ: Υποχρεώσεις και το Πάσχα για τα αδέρφια Παπάζογλου και τον Τζωρτζίνη

Η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2025 απέναντι...

Στην ίδια κατηγορία