Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ Β: Φιλική «τεσσάρα» επί του Μακεδονικού

Δημοφιλή

Οι φιλικοί αγώνες για τον ΠΑΟΚ Β συνεχίζονται και το Σάββατο (18/2) η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία επικράτησε επί του Μακεδονικού με 4-1 στην Ευκαρπία.

Να σημειωθεί πως η αναμέτρηση διήρκησε 120 λεπτά και χωρίστηκε σε τρία 40λεπτα.

Στο 17ο λεπτό, ο Κιτσάκης από τα δεξιά γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και ο Δαρελάς με δυνατό σουτ, έγραψε το 1-0.

Στο 71′ ο Σπυρίδης βρήκε το χώρο από τα αριστερά της περιοχής του Μακεδονικού και με το δυνατό του σουτ «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι του Γρηγοριάδη, πριν περάσει τη γραμμή στην κάθοδο.

Ενώ το παιχνίδι έδειχνε να σβήνει στο τρίτο μέρος, ο Μπράντονιτς πίεσε ψηλά και έκλεψε την μπάλα από τον αντίπαλο ποριτέρο, ο Βόσνιος άλλαξε τη μπάλα με τον Πανίδη, ο οποίος σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 3-0.

Στο 109′ ο Κραγιόπουλος με μακρινό σου, μείωσε για τον Μακεδονικό.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Τασιούρας  γύρισε στον Σπυρίδη, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, γράφοντας το 4-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της φιλική αναμέτρησης.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ Β: 

Ταλιχμανίδης, Σελιμάι, Παναγιώτου, Κωττάς, Κιτσάκης, Ουεντραόγκο, Νινούα, Δαρέλας, Βασιλειάδης, Χατζηστραβός, Γκορντεζιάνι

 


Τελευταία νέα

Πόλος έλξης ο Πόρτερ στο Παλατάκι

Το δεύτερο παιχνίδι για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος μπάσκετ μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί σήμερα...

Στην ίδια κατηγορία