Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Βαριά ήττα από Ρωσία για Σερβία και Αντρίγια

Δημοφιλή

Εκ νέου στις κλήσεις της Εθνικής Σερβίας βρέθηκε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ με φόντο τις εκτός έδρας φιλικές αναμετρήσεις με Ρωσία 21.03 και Κύπρο 25.03, γνωρίζοντας βαριά ήττα από τους Ρώσους στο εναρκτήριο φιλικό τους παιχνίδι με 4-0. Ως είθισται ο μεσοεπιθετικός των «ασπρόμαυρων» έλαβε ξανά φανέλα βασικού από τον Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, παίρνοντας θέση στο δεξί… φτερό της μεσοεπιθετικής γραμμής, αγωνιζόμενος το πρώτο 45λεπτο του αγώνα και κινούμενος στα… κόκκινα από τη στιγμή που δεν υπάρχει περιθώριο ξεκούρασης από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Στα αξιοσημείωτα δε πως ο κόουτς της Σερβίας άλλαξε το συνηθισμένο του 3-5-2 και δοκίμασε το 4-3-3. Εκ του αποτελέσματος, όμως, τα πράγματα δεν πήγαν καλά για τους πλάβι σε συνάρτηση με το γεγονός πως από το 21′ έμειναν με δέκα παίκτες κατόπιν της αποβολή του Γκάγιτς. Αναφορικά με τη Ρωσία που ανέκτησε σταδιακά ψυχολογία, παίρνοντας τα ηνία του ματς, έχρισε σκόρερ τους Μίραντσουκ πετυχαίνοντας δύο τέρματα (22′ & 55′) και Οσιπένκο (32′) και Σεργκέεφ (90+1′) που επίσης έβαλαν το λιθαράκι τους προκειμένου να «καρπωθεί» το νικηφόρο αποτέλεσμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Κ-15 του ΠΑΟΚ σπάει φέτος τα κοντέρ!

Απταιστη διαδρομή καταγράφει η φετινή Κ-15 του ΠΑΟΚ, που ολοκλήρωσε μόνο με νίκες (δεκαοχτώ) τις υποχρεώσεις της στις δύο...

Στην ίδια κατηγορία