Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Τσαούσης: «Να πάρω όσο πιο πολλά παιχνίδια γίνεται»

Δημοφιλή

Ο Μάριος Τσαούσης μίλησε στα κανάλια της NOVA για το ντεμπούτο του με τον Παναιτωλικό, για τα παιδιά των ακαδημιών, για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, για τον ΠΑΟΚ, για το πρωτάθλημα, αλλά και τους στόχους του και τους προσωπικούς και με την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το ντεμπούτο του:

«Είναι μεγάλη υπόθεση για μένα που έπαιξα εδώ. Ήταν το παιδικό μου όνειρο και το ότι το πέτυχα είναι κάτι πολύ μεγάλο και αυτό μου δίνει δύναμη για την συνέχεια. Βέβαια, είναι πολύ σημαντικό ότι ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με νίκη, αυτό θέλαμε, είμαστε ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και πρέπει να συνεχίσουμε με αυτή την νοοτροπία».

Για τα παιδιά των ακαδημιών:

«Είναι πολύ σημαντικό να παίζουν παιδιά από τις ακαδημίες. Ειδικά για μένα είναι πολύ σημαντικό να παίζω στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ με τον Κουλιεράκη, τον Λύρατζη και τα άλλα παιδιά, γιατί με τον Κουλιεράκη παίζαμε πέρσι μαζί, με τον Λύρατζη είμαστε από 10 χρονών μαζί, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι».

Για το αν του είπε κάτι ο Λουτσέσκου:

«Κάτι συγκεκριμένο δεν μου έχει πει, όμως με στηρίζει καθημερινά με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και τον ευχαριστώ γι’ αυτό. Εύχομαι η συνέχεια να είναι ανάλογη και να συνεχίσουμε με νίκες».

Για τον Ατρόμητο:

«Έδειξε με τον ΟΦΗ ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω είναι σε καλύτερη κατάσταση από πέρσι. Μας ενδιαφέρει τι θα κάνουμε εμείς και θέλουμε να μπούμε από το πρώτο λεπτό για τη νίκη και να την κατακτήσουμε δεν μας ενδιαφέρει τίποτε άλλο».

Για το πόσο έτοιμη είναι η ομάδα:

«Όταν χτίζεται κάτι καινούριο θέλει χρόνο, όμως εμείς δουλεύουμε από την πρώτη μέρα με πολύ καλό τρόπο και πιστεύω πως παιχνίδι με παιχνίδι θα έρθουν και τα αποτελέσματα και η εικόνα που θα πρέπει να βγάζουμε μέσα στο γήπεδο».

Για το πρωτάθλημα:

«Πιστεύω πως θα είναι ανταγωνιστικό πέρα από κάθε άλλη φορά και αναμένουμε την συνέχεια».

Για τους προσωπικούς του στόχους και τους στόχους με τον ΠΑΟΚ:

«Θα ήθελα να πάρω όσο πιο πολλά παιχνίδια γίνεται και συλλογικά να κατακτήσουμε τους δύο τίτλους».


Τελευταία νέα

Νίκος Τσολακούδης: «Στην Ευρώπη, με την ομάδα που αγαπάμε!»

Η ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ έκανε την υπέρβαση, έφτασε μέχρι την τετράδα του πρωταθλήματος αλλά τα όνειρα δεν σταματούν....

Στην ίδια κατηγορία