Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Θεοδωρίδης: «Δικαιούμασταν το Κύπελλο»

Δημοφιλή

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Θαλής Θεοδωρίδης, ήταν πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά και για το νταμπλ, δίνοντας συγχαρητήρια στις παίκτριες του.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του Action24:

«Αρχικά ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Από δύο ομάδες που έπαιξαν ένα πολύ καλό ποδόσφαιρο, σε δύσκολες συνθήκες η αλήθεια είναι. Γιατί τα κορίτσια δεν είναι συνηθισμένα σε τόσο μεγάλα γήπεδα, αλλά και σε τόσες υψηλές θερμοκρασίες. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στον Γιώργο Ζομπό για την δουλειά που κάνει.

Νομίζω πως δικαιούμασταν το τρόπαιο, ήμασταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, κάναμε φάσεις όχι όπως κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια μας, αλλά δεν απειληθήκαμε και ιδιαίτερα. Παρόλο αυτά κατακτήσαμε το Κύπελλο, το πρωτάθλημα, έντεκα μήνες πολύ σκληρής δουλειάς, πολύ κόπος και θυσίες.

Νομίζω πως αξίζει συγχαρητήρια σε όλες τις κοπέλες, δουλεύουμε από 15 Ιουλίου. Είναι πολύ κοπιαστική χρονιά για τις παίκτριες και οι περισσότερες με της Εθνικές ομάδες, έχουν 35 με 40 παιχνίδια. Δικαιούνται να πανηγυρίσουν, να χαρούνε όχι μόνο για το νταμπλ, αλλά και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ανδρική ομάδα. Επιτυχίες για τον ΠΑΟΚ είναι πολύ καλό αυτό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το πρώτο προσκλητήριο του Λουτσέσκου κι ο κύκλος των φιλικών αγώνων

Από τις 19 Μαΐου, που ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε το πρωτάθλημα μέσα στο Χαριλάου, ο χρόνος πέρασε γρήγορα και την...

Στην ίδια κατηγορία