Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Τρένο» η Κ17

Δημοφιλή

Ακάθεκτη η Κ17 συνέχισε με νίκη απέναντι στον ΝΠΣ Βόλος, τον οποίο κέρδισε 3-1, φτάνοντας με άνεση στην έβδομη νίκη της στο πρωτάθλημα της Super League σε οκτώ παιχνίδια.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 5′ ωστόσο γρήγορα ο Δικέφαλος ανέκτησε τον έλεγχο και ισοφάρισε στο 21′ με γκολ του Ιγνατίου, έπειτα από κόρνερ του Παπαγεωργίου.

Στο β’ ημίχρονο ήταν καθολική η υπεροχή του ΠΑΟΚ με ευκαιρίες και φάσεις, ένα δοκάρι κι άλλα δύο γκολ. Στο 73′ ο Σvάουτσνερ πέρασε την κάθετη ασίστ στον Δελιόπουλο κι αυτός με πλασέ έβαλε τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ.

Στο 75′ ο Ιγνατίου σημάδεψε το δοκάρι και στο 83′ ο Παπαγεωργίου έκανε το τελικό 1-3, έπειτα από την ωραία πάσα του Θεοδοσιάδη.Επόμενο ματς είναι αυτό με τη Λαμία στη Σουρωτή.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Κιάτος, Μαύρης, Σκούρτης (λ.τ. 46′ Ηλιάδης), Θεοδοσιάδης, Πασαχίδης, Δελιόπουλος, Ιγνατίου (85′ Αλειφερόπουλος), Σνάουτσνερ, Ιμπραήμ (72′ Βαγιωνάς), Παπαγεωργίου (85′ Λέκα), Γανόπουλος (60′ Αλμασίδης).

πηγή: paokfc.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στο… φόντο ξανά ο Παναθηναϊκός

Για την 24η αγωνιστική της Women’s Football League, ο ΠΑΟΚ Morris ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο...

Στην ίδια κατηγορία