Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Μίλησε» η ποιότητα και… 4-1

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα με 4-1, χάρη στα γκολ των Σβαμπ (5΄ με πέναλτι), Σφιντέρσκι (66΄), Μιχαηλίδη (72΄) και Αουγκούστο (90΄ +4΄ με πέναλτι).

Ο ΠΑΟΚ πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα και μόλις στο 3ο λεπτό κατάφερε να κερδίσει πέναλτι σε αντικανονικό μαρκάρισμα εντός περιοχής πάνω στον Τέιλορ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σβαμπ βάζοντας από νωρίς την ομάδα του μπροστά στο σκορ με 1-0.

Όμως, μια λάθος συνεννόηση μεταξύ Τέιλορ και Πασχαλάκη έφερε τον Παμλίδη σε θέση βολής για να κάνει το 1-1 με κεφαλιά στο 14’.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ που έψαχναν στο 66’. Ο Ελ Καντουρί βρήκε στον Σφιντέρσκι, και ο Πολωνός με ωραίο πλασέ έκανε το 2-1. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο απλά έξι λεπτά αργότερα. Στο 72’, ο Ζίβκοβιτς έκανε φάουλ-σέντρα από αριστερά, και ο Μιχαηλίδης με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 3-1. Στις καθυστερήσεις ο Μπαξεβανίδης ανέτρεψε τον Ακπομ και ο Αουγκούστο με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια (73΄ Ροντρίγκο), Σβαμπ (74΄ Κούρτιτς), Ελ Καντουρί (77΄ Μουργκ), Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (84΄ Κωνσταντέλιας), Σφιντέρσκι (77΄ Ακπομ).

Απόλλων: Κότσαρης, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκεζ, Λισγάρας (62΄ Ντεντάκης), Τουτουαρίμα, Φατιόν, Κάστρο, Τσιλούλης (85΄ Σαχλί), Μαρτίνεζ (63΄ Ματέι), Παμλίδης (76΄ Φαν Λα Πάρα), Ιωαννίδης (85΄ Ντάουντα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Νέα οικονομική έκδοση του Renault Clio

Η γκάμα του Renault Clio αποκτά μια νέα οικονομική έκδοση, η οποία το τοποθετεί πιο δυναμικά στην κατηγορία ξεκινώντας...

Στην ίδια κατηγορία