Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τρελάθηκε και το… αφεντικό: Οι ατάκες και το δωράκι Ιβάν στους παίκτες

Δημοφιλή

Μέχρι τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου όλα φαίνονταν χαμένα, αλλά με μια επική ανατροπή ο ΠΑΟΚ έφερε τα πάνω – κάτω, γύρισε το παιχνίδι μέσα σε 22 λεπτά, πήρε μια μεγάλη νίκη στο Αμπερντίν και είναι με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ!

Η εντυπωσιακή απόδοση του ΠΑΟΚ στο τελευταίο 20λεπτο και η νίκη, προκάλεσαν ένα κύμα ενθουσιασμού τόσο εντός των τειχών, όσο και εκτός.

Οι παίκτες πανηγύρισαν πολύ έντονα τη νίκη με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο “Πίτοντρι” κι όταν αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια υπήρχε και… τρίτο ημίχρονο.

Το κλίμα ήταν πανηγυρικό και έγινε ακόμη πιο πανηγυρικό όταν χτύπησε ένα τηλέφωνο και στην άλλη άκρη ήταν ο Ιβάν Σαββίδης!

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ παρακολούθησε και αυτό το παιχνίδι τηλεοπτικά από τη “βάση” του στο Ροστόφ και δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του όχι μόνο για την φοβερή εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο φινάλε του αγώνα, αλλά κυρίως για την εξέλιξη της ομάδας από το καλοκαίρι, όταν άλλαξαν πολλά, μέχρι σήμερα.

Ο Σαββίδης έδωσε συγχαρητήρια στον Ράζβαν Λουτσέσκου, στους συνεργάτες του και στους ποδοσφαιριστές για την “παράσταση” στο Αμπερντίν και για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι πλέον μια ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόνφερενς, που είναι ο μίνιμουμ στόχος στην Ευρώπη.

Στον Σαββίδη άρεσε πολύ η νοοτροπία του πρωταθλητή και της ομάδας που δεν τα παρατά ποτέ, που έδειξε η ομάδα του στο χορτάρι, ακόμη κι όταν το παιχνίδι φαίνονταν ότι πήγαινε στραβά και το επισήμανε σε τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές.

“Έτσι θέλω να είστε σε κάθε ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, όλοι μαζί θα φτάσουμε ξανά τον ΠΑΟΚ στην κορυφή” ειπώθηκε μεταξύ άλλων σ’ αυτή την τηλεφωνική επικοινωνία στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έδειξε και… εμπράκτως την ικανοποίησή του για την εξέλιξη της ομάδας και την εμφάνισή της στο Αμπερντίν και ενημέρωσε τους παίκτες ότι θα πάρουν ένα… δωράκι γι΄ αυτή τους την προσπάθεια, ένα έξτρα πριμ, πέρα από τα προβλεπόμενα, κάτι που όπως ήταν φυσιολογικό ενθουσίασε τους ποδοσφαιριστές.

Στο παιχνίδι της Πέμπτης ήταν παρών και ο γιος του, Νίκος Σαββίδης, ο οποίος ζει στο Λονδίνο και δεν έχασε την ευκαιρία να ταξιδέψει στη Σκοτία για να δει το παιχνίδι και να μιλήσει με ανθρώπους της ομάδας.

Η οικογένεια Σαββίδη δείχνει με κάθε τρόπο πόσο κοντά είναι στον ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό, με τον Ιβάν να έχει “πυκνώσει” τις επαφές και να έχει στείλει και το μήνυμα πως θα γίνουν όλα όσα πρέπει ώστε να είναι ο Δικέφαλος ακόμη πιο ανταγωνιστικός στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Όπως έγραψε η FORZA την προηγούμενη εβδομάδα, ο Σαββίδης έδωσε το ΟΚ στους επιτελείς του ΠΑΟΚ να προχωρήσουν τις μεταγραφικές υποθέσεις ενόψει Ιανουαρίου. Η αναζήτηση και η διαλογή των στόχων έχουν ήδη αρχίσει και υπό φυσιολογικές συνθήκες πρέπει να αναμένονται μία δύο πολύ καλές κινήσεις τον Ιανουάριο.

 


Τελευταία νέα

Οι Πασχαλιάτικες ευχές από τους Σ.Φ. ΠΑΟΚ (pic)

Το δικό τους ευχετήριο μήνυμα έστειλαν, μέσω των επίσημων λογαριασμών που διατηρούν στα social media, οι οργανωμένοι φίλοι του...

Στην ίδια κατηγορία