Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Τρέλανε την Ευρώπη ξανά ο Τεντόγλου! (video)

Δημοφιλή

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ο κορυφαίος άλτης του μήκους και αυτό είναι κάτι που δεν αμφισβητείται. Αντίθετα επιβεβαιώνεται από τον ίδιο σε κάθε του αγώνα. Ο αθλητής ήταν σήμερα νικητής στο Ευρωπαϊκό Ομάδων με 8,36 μ. κι έγινε και πάλι ο κορυφαίος στην Ευρώπη και ο τέταρτος στον κόσμο με βάση την επίδοση. Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι προερχόμενος από την ήττα στον αγώνα του Όσλο δεν άφησε κανέναν περιθώριο αμφισβήτησης και με το πρώτο άλμα στα 8,08 μ. έστειλε το μήνυμα στους αντιπάλους του.

Η συνέχεια ήταν εξίσου καλή με αποκορύφωμα το 8,36 μ στο έκτο και τελευταίο του άλμα που έδειξε πως είναι στη σωστή κατεύθυνση ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος τη Βουδαπέστης. Με… χαλαρότητα, αλλά και αυτοπεποίθηση έκανε δηλώσεις ο Τεντόγλου μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας πως αυτό που έκανε δεν μπορεί να το κάνει άλλος αθλητής.

«Θεωρώ πως αυτό που έκανα εγώ σήμερα, το 8.34μ. με -1.3 αέρα, δεν μπορεί να το κάνει άλλος αθλητής αυτή τη στιγμή. Είδατε πως και οι υπόλοιποι σήμερα, που είναι πολύ καλοί αθλητές, δεν μπόρεσαν να κάνουν 8 μέτρα. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, έχω αυτοπεποίθηση. Πάντα έχω. Δουλεύω ακόμη κάποιες λεπτομέρειες στα άλματά μου, ας πούμε σήμερα βγήκε μόνο το τελευταίο άλμα καλό αλλά θα μπορούσε να βγει στην αρχή, τέτοιες λεπτομέρειες κοιτάζουμε. Συνεχίζουμε. Είμαι ευχαριστημένος που έδωσα 16 πόντους στην Ελλάδα και να πω συγχαρητήρια στα παιδιά που έχουν αγωνιστεί ήδη και καλή επιτυχία στα παιδιά που θα αγωνιστούν. Πιστεύω πως το έχουμε, πάμε! Όλοι οι αγώνες είναι έτσι (σ.σ. ευκαιρία για να διορθώνει τα λάθη του), αλλά αυτό ισχύει πιο πολύ για μένα. Για τα άλλα παιδιά αυτή η διοργάνωση μοιάζει πιο πολύ με ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και θεωρώ πως είναι μία καλή εμπειρία», είπε χαρακτηριστικά.


Τελευταία νέα

Αποθέωση σε Μπάμπα

Ιστοσελίδα από την Αφρική κάνει αναφορά στην καριέρα του Ράχμαν Μπάμπα θέλοντας να δείξει πως ο Γκανέζος στον ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία