Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Πήρε το… ντέρμπι ο Κωνσταντέλιας

Δημοφιλή

Το… κοινό του ΠΑΟΚ μίλησε, αναδεικνύοντας ως πολυτιμότερο παίκτη του Απριλίου τον Γιάννη Κωνσταντέλια κατόπιν «μάχης» με τους Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και Ράχμαν Μπάμπα. Ο Έλληνας εξτρέμ του Δικεφάλου μέτρησε πέντε συμμετοχές, δύο γκολ και μία ασίστ, κερδίζοντας τις προτιμήσεις με ποσοστό της τάξεως του 39,37%.

Αναλυτικότερα από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ επισημαίνεται χαρακτηριστικά πως: Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ήταν απολαυστικός και τον Απρίλιο, με δύο εξαιρετικές εμφανίσεις στα ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Έλληνας εξτρέμ του Δικεφάλου μέτρησε πέντε συμμετοχές, με δύο γκολ και μία ασίστ, ταλαιπώρησε κάθε αντίπαλο που βρήκε μπροστά του κι ήταν άψογος τακτικά. Στην ψηφοφορία για τον MVP του Απριλίου ο Κωνσταντέλιας συγκέντρωσε το 39,37% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ήταν κομβικός για έναν ακόμα μήνα, μένοντας στη δεύτερη θέση με ποσοστό 26,68%.Το βάθρο συμπλήρωσε ο Μπάμπα, που ήταν καθοριστικός στα παιχνίδια του Απριλίου για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Θυμιάνης με την «ασπρόμαυρη» ματιά

Ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και με τη... βούλα, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα από τους «ασπρόμαυρους». Μάλιστα, ήδη...

Στην ίδια κατηγορία