Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Λουτσέσκου: «Λειτουργώ συναισθηματικά για τον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Για τα συναισθηματικά κριτήρια που προκρίθηκαν στην προοπτική επιστροφής του στον ΠΑΟΚ προ τριών ετών μίλησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου σε μία ακόμη συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της Ρουμανίας, ανοίγοντας συν τοις άλλοις το «φάκελο» των… σειρήνων που ηχούν στα αυτιά του από ομάδες άλλων χωρών, αλλά και την επερχόμενη καλοκαιρινή πρόκληση των προκριματικών του Champions League.

Για το ότι επέλεξε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ μετά την Αλ Χιλάλ, και όχι να πάει σε κάποια χώρα της «δύσης»:

«Υπήρχαν συζητήσεις, αλλά έπρεπε να περιμένω περισσότερο και δεν ήθελα. Μετά την κατάκτηση του Champions League Ασίας με την Αλ Χιλάλ, προτίμησα να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ, ίσως επειδή ένιωσα ότι άφησα κάτι ημιτελές εκεί. Ήταν μια συναισθηματική απόφαση, αυτός είμαι. Αν πάρω μια απόφαση, αυτό είναι. Υπήρξαν συζητήσεις ακόμα και τώρα. Αλλά εγώ στον ΠΑΟΚ έχω την ευκαιρία να παλέψω για να κατακτήσω το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να παίξω στην Ευρώπη.

Λες να με βάλουν στον πειρασμό να πάω να αγωνιστώ π.χ. για την αποφυγή του υποβιβασμού. Θα μπορούσα να πάω, όπως πήγα στην Ξάνθη, να δουλέψω για να ανοίξω ακόμα μια πόρτα στην καριέρα μου, δεν είναι όμως τόσο απλό».

Για το αν ένιωσε ότι υπήρχε κίνδυνος να απομακρυνθεί από τον ΠΑΟΚ, αν δεν κατακτούσε το πρωτάθλημα:

«Δεν νομίζω ότι υπήρχε αυτός ο κίνδυνος. Μόνο αν καταλήγαμε και οι δύο πλευρές ότι ο κύκλος έχει κλείσει. Φυσικά, η δυσαρέσκεια θα ήταν μεγάλη, μπορεί να συμβούν πράγματα που θα σε βάλουν σε μια λεπτή θέση. Όμως ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τέσσερα πρωταθλήματα, και τα δύο ήταν με εμένα».

Για την πρόκληση του Champions League:

«Δεν είναι σωστό να θέλεις να ανέβεις απευθείας στα Ιμαλάια. Δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα ή η Ρεάλ Μαδρίτης. Στη Θεσσαλονίκη ο κόσμος ονειρεύεται το Champions League. Θα έλεγα ότι εμείς το πάμε βήμα- βήμα από τον έναν προκριματικό στον άλλον. Είναι σημαντικό να παίζεις τον επόμενο αγώνα. Δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ ή η Μάντσεστερ Σίτι για να ανέβουμε απευθείας στα Ιμαλάια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Περιμένει πρόταση από Σαουδική Αραβία ο Μεϊτέ»

Η υπόθεση του Σουαλιό Μεϊτέ συνεχίζει να απασχολεί τον ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν συμφωνήσει με την Μπενφίκα...

Στην ίδια κατηγορία