Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Μιρτσέα: «Τιμή μου να γίνω βοηθός του Ράζβαν»

Δημοφιλή

Τηλεφωνική παρέμβαση στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε έκανε ο πατέρας του προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας, Μιρτσέα Λουτσέσκου, που παρακολούθησε από κοντά το μεγαλύτερο κομμάτι της πορείας του Δικεφάλου μέχρι την κατάκτηση του τίτλου. Μάλιστα, ο πολύπειρος τεχνικός προχώρησε σε μια εντυπωσιακή δήλωση, αφού σημείωσε πως θα ήταν τιμή του να είναι ο βοηθός προπονητής του Ράζβαν, και πως το μεγαλύτερο ελάττωμα του γιου του είναι… ότι έχει αυτόν πατέρα!

Όπως ανέφερε:

«Θα ήταν τιμή μου να είμαι ο βοηθός του Ράζβαν. Λειτουργεί καλύτερα από μένα σίγουρα. Έχει συσσωρεύσει γνώση για κάποια πράγματα που εγώ ξέρω στην επιφάνεια. Οι νεότεροι έχουν περιέργεια, αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο. Θα ήθελα πολύ να με ξεπεράσει. Η κύρια ιδιότητα του Ράζβαν είναι η ευφυΐα, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα χωρίς αυτή.

Αυτό οδηγεί σε μια απίστευτη προθυμία για θυσίες. Το μόνο του ελάττωμα είναι ότι είναι ο γιος μου. Ήταν ένα πραγματικό ελάττωμα, θυμάστε πως τον αντιμετώπιζαν. Δες και τον Ιάνι Χάτζι. Ο κόσμος δεν έχει υπομονή να δει νέους ανθρώπους να μεγαλώνουν. Βρίσκονται στη σκιά των γονιών τους»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χαστούκι της Σλοβακίας σε Βέλγιο

Με γκολ – «χρυσάφι» του Σρανζ (7΄) η Σλοβακία πέταξε στο καναβάτσο (1-0) τον Ρόμελο Λουκάκου και τη (βελγική)...

Στην ίδια κατηγορία