Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Το «θαύμα» του Άκπομ

Δημοφιλή

Ο Τσούμπα Άκπομ έκανε μεταγραφή καριέρας, αφού μετά την εξαιρετική του σεζόν με τη Μίντλεσμπρο, ανάγκασε τον Άγιαξ να καταβάλλει περισσότερα από 12 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό του, με τον ΠΑΟΚ να λαμβάνει το 10% από τη συγκεκριμένη πώληση.

Ωστόσο δεν φαίνεται να χάρηκαν όλοι τη συγκεκριμένη μεταγραφή, αφού ο πρώην προπονητής της Μίντλεσμπρο (είχε αγοράσει τον Άκπομ από τον ΠΑΟΚ), Νιλ Γουόρνοκ ήταν ιδιαίτερα καυστικός, με τις δηλώσεις του για τη συγκεκριμένη εξέλιξη να προκαλούν, αρνητική, εντύπωση.

Πιο συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε πως ο Μάικλ Κάρικ έκανε καλή δουλειά με τον Άκπομ, υπογραμμίζοντας πως είναι θαύμα που κατάφερε να τον πουλήσει τόσο ακριβά.

«Εύχομαι καλή επιτυχία στον Άκπομ. Μου αρέσει ο Μάικλ Κάρικ, πιστεύω ότι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Να πάρεις 12.2 εκατομμύρια λίρες για τον Τσούμπα είναι θαύμα. Ελπίζω ο Άγιαξ να μην τον αγόρασε για να παίζει ως επιθετικός, γιατί σε αυτή την περίπτωση του χρόνου θα παίζει στην Αγγλία ή κάπου αλλού», είπε χαρακτηριστικά για τον Νιγηριανό επιθετικό, που δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.


Τελευταία νέα

Γυναικείο Μπάσκετ: Ο ΠΑΟΚ… τρύπησε το ταβάνι του

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ δεν ξεκίνησε με υψηλές βλέψεις το περασμένο καλοκαίρι τη σεζόν 2023/24, όπου στόχος της ομάδας ήταν...

Στην ίδια κατηγορία