Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Θρίλερ στην Κροατία: Αγνοείται ποδοσφαιριστής

Δημοφιλή

Ένα πραγματικό θρίλερ εκτυλίσσεται στην Κροατία αφού από το Σάββατο (19/08) αγνοείται ένας ποδοσφαιριστής. Ο λόγος για τον Χαμέντ Αμπντουλάχ Ταλάλ που ανακοινώθηκε από τη Γκόριτσα και ταξίδεψε στην Ουγγαρία για το τελευταίο στάδιο της μετακόμισης του.

Ο Ταλάλ λοιπόν ανακοινώθηκε από την κροατική Γκόριτσα και το Σάββατο (19/09) ταξίδεψε στην Ουγγαρία για να πάρει τα απαραίτητα έγγραφα που χρειαζόταν για την εγγραφή του στο σύλλογο αλλά και για να ολοκληρώσει τη μετακόμιση του στο νέο του σπίτι στην πόλη της Κροατίας.

Όπως αναφέρεται από την κροατική ιστοσελίδα Index, η τελευταία επαφή του ποδοσφαιριστή ήταν με τον ατζέντη του τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (21/08), στον οποίο και είπε ότι μαζεύει τα πράγματα του και πάει στην Γκόριτσα για την απογευματινή προπόνηση του συλλόγου.

Έκτοτε τα ίχνη του έχουν χαθεί και η εξαφάνιση του έχει δηλωθεί στην ουγγρική αστυνομία. Η οικογένεια και η Γκόριτσα ζητούν από όποιον συναντήθηκε μαζί του τη Δευτέρα και την Τρίτη να μεταβεί στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για να μεταδώσει τις πληροφορίες. Ο ποδοσφαιριστής οδηγεί μια λευκή Porsche με σουηδικές πινακίδες.

Προηγούμενο άρθροΟ Μουργκ έγινε διψήφιος
Επόμενο άρθροΤο «θαύμα» του Άκπομ


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία