Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Το σχέδιο του ΠΑΟΚ για τους δανεικούς

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει το πρώτο βήμα για την παραμονή του Σουαλιό Μεϊτέ στην Τούμπα, αυτή τη φορά με την αγορά των δικαιωμάτων του από την Μπενφίκα.

Ο Γάλλος χαφ, που τον Μάρτιο κλείνει τα 30, έχει (από)δείξει γιατί στάζει μέλι το στόμα του Ραζβάν Λουτσέσκου και το λόγο που ο Ρουμάνος τεχνικός εισηγήθηκε την παραμονή του στην ομάδα. Ήδη έχει ξεκινήσει η συζήτηση, τόσο με την πλευρά του παίκτη, όσο και με τους Λουζιτανούς, που έχουν τα δικαιώματά του μέχρι το 2026. Στη συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μπενφίκα, που αφορούσε τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή για μία αγωνιστική σεζόν, υπάρχει ρήτρα 4 εκατ. ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του 29χρονου Γάλλου.

Οι «ασπρόμαυροι» επιθυμούν στις συζητήσεις με τη Μπενφίκα να βγάλουν από το τραπέζι τον συγκεκριμένο όρο της ρήτρας. Πρόθεση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να καταθέσουν ουσιαστικά μία αντιπρόταση στους Πορτογάλου, μ’ ένα ποσό μικρότερο και παράλληλα να ρίξουν και το ποσοστό μεταπώλησης.

Δανεικός είναι και ο Μάρκος Αντόνιο και για να τον κρατήσει πρέπει να καλύψει τη ρήτρα που έχει βάλει Λάτσιο και είναι στα 6.5 εκατομμύρια ευρώ. Προς το παρόν δεν είναι προτεραιότητα, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει κουβέντα για την παραμονή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Παγκόσμια διάκριση για Αμπέλ

Τους 50 κορυφαίους προπονητές που ξεχωρίζουν με την ικανότητες και το ταλέντο τους γνωστοποίησε η γνωστή ιστοσελίδα «Four Four...

Στην ίδια κατηγορία