Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τρία συμβόλαια που λήγουν, τρεις εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις

Δημοφιλή

Οι Στέφαν Σβαμπ, Ζίβκο Ζίβκοβιτς και Αντρέ Βιεϊρίνια τον Ιούνιο μένουν ελεύθεροι. Τρεις εκ διαμέτρου διαφορετικές περιπτώσεις, ειδικά αυτή που αφορά τον Πορτογάλο αρχηγό του ΠΑΟΚ δεν μπορείς να την προσεγγίσεις όπως τις υπόλοιπες.

Από το περασμένο καλοκαίρι ο αρχηγός του «Δικεφάλου» έχει προαναγγείλει πως αυτή θα είναι τελευταία του σεζόν ως ποδοσφαιριστής, έτσι λοιπόν στην περίπτωση του αυτός είναι που θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο.

Σε αντίθεση με τον Τόμας Μουργκ που ήδη ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια, μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία σοβαρή συζήτηση με τον έτερο Αυστριακό της ομάδας. Παρά το γεγονός ότι ο εκ των αρχηγών της ομάδας έχει σημαντικό ρόλο τη φετινή σεζόν, δεν υπάρχει σκέψη, προς το παρόν, για να ανανεωθεί εκ νέου το συμβόλαιο που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς έχει αποδεχθεί το ρόλο του «δεύτερου» τερματοφύλακα στην ομάδα, έχει σταθεί καλά στα περισσότερα παιχνίδια του κυπέλλου, όπου αγωνίστηκε μέχρι στιγμής δίνοντας ανάσες στον Ντόμινικ Κοτάρσκι, ωστόσο μένει να φανεί αν ΠΑΟΚ θα έχει τη διάθεση να του καταθέσει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου.

** Σε ό,τι αφορά τους Φιλίπε Σοάρες, Λύρατζη, Τσαούση, Π. Τζίμα, στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου ολοκληρώνονται οι δανεισμοί τους σε  Φαμαλικάο, Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα και τότε θα γίνει κουβέντα για το μέλλον τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χαμός στο Τρουά – Βαλενσιέν: Παίκτες πέταξαν φωτοβολίδες στην εξέδρα (video)

Ο κακός χάμος έγινε στην εντός έδρας αναμέτρηση της Τρουά με αντίπαλο τη Βαλενσιέν για την 36η αγωνιστική της...

Στην ίδια κατηγορία