Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Το προφίλ του Σλάγκερ

Δημοφιλή

Ο Γερμανός Ντάνιελ Σλάγκερ θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης του ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης».

Ο 33χρονος βρίσκεται στο ξεκίνημα της διαιτητικής του καριέρας και κατατάσεται στην δεύτερη κατηγορία της UEFA (τρίτη, πίσω από Elite και πρώτη), ενώ είναι διαιτητής FIFA μόλις ένα χρόνο, από το 2022.

Ο Σλάγκερ ξεκίνησε την καριέρα του το 2009 και δέκα χρόνια αργότερα διηύθηνε για πρώτη φορά αγώνα της Μπουντεσλίγκα.

Την τελευταία διετία έχει κάνει και το ντεμπούτο του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας ωστόσο συνολικά πέντε παιχνίδια, μόνο σε επίπεδο Europa Conferece League, τρία στα προκριματικά και άλλα δύο στη φάση των ομίλων.

Στην Μπουντεσλίγκα από το 2019 μέχρι σήμερα έχει σφυρίξει σε 66 παιχνίδια, στα οποία έδειξε 274 φορές την κίτρινη κάρτα, αποβάλλοντας ποδοσφαιριστές σε 11 συνολικά περιπτώσεις.

Την φετινή σεζόν, έχει πέντε παιχνίδια για το Γερμανικό πρωτάθλημα (24 κίτρινες, 2 κόκκινες, 5 πέναλτι), με το μεγαλύτερο από αυτά να είναι το ντέρμπι Μπάγερν Μονάχου- Μπάγερ Λεβερκουζεν (2-2).

Την περασμένη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα σφύριξε το Άουγκσμπουργκ-Βόλφσμπουργκ που τελείωσε με δέκα κίτρινες κάρτες και μια κόκκινη.


Τελευταία νέα

Συνεχίζει στο MLS o Ζιρού

Κάτοικος Λος Άντζελες θα είναι από το καλοκαίρι ο Ολιβιέ Ζιρού που είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της LA...

Στην ίδια κατηγορία