Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ωρα… νταμπλ για τις γυναίκες

Δημοφιλή

Μετά τη μαθηματική κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το «νταμπλ», ολοκληρώνοντας ιδανικά τη σεζόν.

Σήμερα στις 16.00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο Βόλο, θ΄ αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στον τελικό του κυπέλλου και είναι το λογικό φαβορί για να κατακτήσει και τη δεύτερη κούπα της φετινής σεζόν.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ACTION 24. Δικαίωμα παρουσίας στις εξέδρες του σταδίου, κατόπιν σχετικής απόφασης της ΕΠΟ, έχουν μόνο γυναίκες, καθώς και παιδιά κάτω των δεκαπέντε ετών, που θα έχουν ελεύθερη είσοδο.

«Είναι ένα παιχνίδι, ένας τελικός, όπου οι πιθανότητες είναι 50-50. Εμείς είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς φορμαριστήκαμε στην κατάλληλη περίοδο. Οι παίκτριες μας είναι αποφασισμένες, πάρα πολύ πεινασμένες για άλλο ένα τρόπαιο, και πιστεύω ότι θα κατακτήσουμε και το κύπελλο» δήλωσε ο Θαλής Θεοδωρίδης.

Κι ο προπονητής του ΠΑΟΚ πρόσθεσε: «Το παιχνίδι θα διεξαχθεί σ’ ένα γήπεδο πολύ μεγάλων διαστάσεων, αυτό προϋποθέτει πως μία ομάδα πρέπει να έχει δυνάμεις για να μπορεί να τρέξει, άρα αυτή η οποία είναι καλύτερα γυμνασμένη, θα έχει ένα πλεονέκτημα. Η ομάδα η οποία βρίσκεται σε καλή κατάσταση, λόγω και της κατάκτησης του πρωταθλήματος, ψυχολογικά, όπως είμαστε εμείς, λόγω των συνεχόμενων νικών επί μεγάλων αντιπάλων όπως ο ΟΦΗ, ο Παναθηναϊκός, θα μας δώσει ένα πλεονέκτημα. α ζητήσω από τις παίκτριες μου να παίξουν με την ίδια δίψα και πείνα όπως έπαιξαν στα τελευταία παιχνίδια, τα οποία μας έδωσαν το πρωτάθλημα αλλά και την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πλησιάζει στην Μπούντουτσνοστ πρώην του ΠΑΟΚ

Ο Ντέρεκ Ογκμπέιντε, ο οποίος έχει περάσει και από τον ΠΑΟΚ, είναι αρκετά πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του...

Στην ίδια κατηγορία