Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η… τελευταία της Μπριζ στην Τούμπα

Δημοφιλή

ΠΑΟΚ και Κλαμπ Μπριζ έχουν… παρελθόν δεδομένου πως είχαν συναντηθεί εκ νέου στην Ευρώπη για τους ομίλους του UEFA Europa League τη σεζόν 2010-11 σε σετ αγώνων που έδειξαν δύο ισοπαλίες με 1-1. Αρχικά στο Βέλγιο, όπου στο 78ο λεπτό ο Στέλιος Μαλεζάς με κεφαλιά ισοφάρισε το γκολ του Κουεμάχα από το 61ο λεπτό και την Τούμπα, όπου ο Αντελίνο Βιεϊρίνια άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό και ο Σέποβιτς έκανε το 1-1 στο 89ο λεπτό του αγώνα. Κάτι που σημαίνει πως οι Βέλγοι επιστρέφουν μετά από 14 έτη στη Θεσσαλονίκη κατόπιν εκείνου του αγώνα στις 2 Δεκεμβρίου 2010 με δεδομένη τη διασταύρωσή τους με τον ΠΑΟΚ στους «8» του UEFA Europa Conference League και την επικείμενη επαναληπτική αναμέτρηση που έπεται στην Τούμπα την Πέμπτη (18.04).

Υπενθυμίζεται πως στην πρωταρχική συνάντηση των δύο ομάδων στο Jan Breydel Stadium η Κλαμπ Μπριζ έχει αποκτήσει ένα ισχνό προβάδισμα (1-0) απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που έχει κρατήσει στο μπλοκάκι του όλα όσα χρήζουν αλλαγής ενόψει Τούμπας σε μία κατά γενική ομολογία μέτρια βραδιά με ένα φτωχό σκηνικό στη δημιουργία φάσεων, επιχειρώντας να κρατήσει τη μπάλα στον έλεγχο του, ωστόσο, οι Βέλγοι αποδείχθηκαν αρκετά διαβασμένοι δεδομένου πως χαλούσαν κάθε επιθετική προσπάθεια των «ασπρόμαυρων» υπερφορτώνοντας συγχρόνως τη δεξιά τους πλευρά.

Με μία κάκιστη ισορροπία στη φάση του 1-0, με τους Σουαλιό Μεϊτέ και Μάγκομεντ Οζντόεφ μακριά από το χώρο ευθύνης τους μπροστά από την τετράδα της άμυνας, το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου έχασε το μυαλό του στην τελική προσπάθεια, απόκτησε μεταγενέστερα την ισορροπία που έψαχνε στα μετόπισθεν, γνωρίζοντας -ωστόσο- μία ήττα που οφείλει να ανατρέψει στην επαναληπτική αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης.

Πάντως, ΠΑΟΚ και Κλαμπ Μπριζ κινούνται ήδη σε… ευρωπαϊκούς ρυθμούς με τους μεν ασπρόμαυρους να δίνουν σύνθημα αντεπίθεσης και τους δε Βέλγους να ντύνουν με πλάνα από τη Θεσσαλονίκη την επίσημη ιστοσελίδα τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία