Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Το μήνυμα Ιβάν σε συνεργάτες και Ραζβάν

Δημοφιλή

Οι μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκαν αρκετά πριν πέσει η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου και πλέον τα βλέμματα στρέφονται στο… μέλλον.

Ο ΠΑΟΚ έκανε αυτά που είχε σχεδιάσει, σε συνεργασία με την ιδιοκτησία, άφησε τον χρόνο να δουλέψει και κατάφερε να αποκτήσει τις πρώτες επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου, που σίγουρα ανεβάζουν τον πήχη, δημιουργώντας ένα πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ, με το οποίο ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει μέχρι και τον Δεκέμβριο, αν δεν υπάρξει κάποιο… απρόοπτο τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου.

Ιβάν και Γιώργος Σαββίδης, ήταν πολύ κοντά σ΄ αυτή τη μεταγραφική περίοδο, πήραν περισσότερες πρωτοβουλίες και έστειλαν το μήνυμα στους επιτελείς της ΠΑΕ και στον προπονητή, ότι θα γίνουν όσα πρέπει προκειμένου να συμβεί αυτό, που ο Ιβάν Σαββίδης είχε ζητήσει από το τιμ της ομάδας στις αρχές της καλοκαιριού.

«Θα κάνουμε όσα χρειάζονται, για να διεκδικήσουμε τρεις στόχους, το πρωτάθλημα και το κύπελλο, και φυσικά να πάμε μακριά στην Ευρώπη» είχε πει σε μια από τις συσκέψεις εκείνης της εποχής ο Ιβάν Σαββίδης, όταν όλα έδειχναν… προβληματικά!

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έστειλε το μήνυμα ότι περιμένει την εξέλιξη της ομάδας και τις επιτυχίες μαζί με την… υπενθύμιση, ότι οι κεραίες πρέπει να είναι ανοιχτές για τον Ιανουάριο, έτσι ώστε τα όποια κενά υπάρξουν, να καλυφθούν με ποιοτικούς παίκτες, όπως έγινε και τον Αύγουστο.


Τελευταία νέα

Κωνσταντινίδης: «Η Τούμπα θα είναι καυτή!»

Για τις λεπτομέρειες που θα κρίνουν τον τίτλο αλλά και το μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό μίλησε...

Στην ίδια κατηγορία