Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ανείπωτη θλίψη στον ΠΑΟΚ για το χαμό του 15χρονου

Δημοφιλή

Μια ανείπωτη τραγωδία πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, καθώς ένας 15χρονος έχασε τη ζωή του πέφτοντας στο κενό από την ταράτσα. Όπως ανέφερε ο παππούς του, ο νεαρός ήταν φίλος του ΠΑΟΚ και ήθελε να βγάλει μια φωτογραφία με τη φανέλα του Δικεφάλου μετά τη μεγάλη πρόκριση της ομάδας επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

«Ήταν πολύ έξυπνο και δραστήριο παιδί. Χαμογελαστό παιδί. Ανέβηκε στην ταράτσα με τον πατέρα του για να βγάλει μία selfie φωτογραφία, δεν ξέρω πώς, παραπάτησε και έπεσε στον φωταγωγό από τον 5ο όροφο. Αφορμή δοθείσης από το θάνατο του 15χρονου φίλου του ΠΑΟΚ, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ με επίσημη ανάρτησή της εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού Γιάννη από την Αλεξανδρούπολη.

Αναλυτικά όσα επισημάνθηκαν από πλευράς Δικεφάλου: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την ανείπωτη θλίψη και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη από την Αλεξανδρούπολη, που βρήκε φρικτό θάνατο προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφία με την αγαπημένη του, ασπρόμαυρη φανέλα. Η μνήμη του θα μείνει ζωντανή και η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα αγκαλιάσει την οικογένειά του. Καλό ταξίδι Γιάννη…»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Νατάσα Κωνσταντίνου για Νάσο: «2.548 μέρες χωρίς εσένα…» (pic)

Το σπαρακτικό μήνυμα της αδερφής του αδικοχαμένου Νάσου Κωνσταντίνου, Νατάσας, επτά χρόνια μετά την οπαδική επίθεση στο φίλαθλο του...

Στην ίδια κατηγορία