Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β για το παιχνίδι κόντρα στον Αιολικό

Δημοφιλή

Προερχόμενος από την εξαιρετικής σημασίας νίκη κόντρα στον Καμπανιακό με 1-0 σε μία αναμέτρηση που κάθε άλλο παρά διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, ο ΠΑΟΚ Β «καρπώθηκε» το τρίποντο προκειμένου να ξεφύγει στο +8 από τον υποβιβασμό έχοντας συνάμα «μαξιλαράκι» ασφαλείας, με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν.

Επιθυμώντας να τελειώνει και μαθηματικά με τη «μάχη» της αποφυγής του υποβιβασμού, το αναπτυξιακό συγκρότημα του Δικεφάλου γνωστοποίησε την 2ομελή αποστολή ενόψει Αιολικού στην Αριδαία για την έβδομη αγωνιστική των Play Out της Super League 2.

Αναλυτικότερα όσα σημειώθηκαν από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Στην Αριδαία, όπου αντιμετωπίζει τον Αιολικό, αγωνίζεται αύριο Δευτέρα 29.04 (16:00) ο ΠΑΟΚ Β για την 7η αγωνιστική των play outs της Super League 2.

Ο ΠΑΟΚ με 27 βαθμούς βρίσκεται στη κορυφή του μίνι τουρνουά των play outs, ενώ ο Αιολικός στην τελευταία θέση με 15 βαθμούς. Προφανώς με θετικό αποτέλεσμα, ο Δικέφαλος εξασφαλίζει την παραμονή του στην Super League 2.

Μετά την σημερινή προπόνηση που έγινε στη Νέα Μεσημβρία (στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής διεξάγεται το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»), η ομάδα αναχώρησε για την Αριδαία με την εξής 20μελή αποστολή:

Μοναστηρλής , Ναντέρ, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Τσοπούρογλου, Κωττάς, Μανωλιούδης, Τασιούρας, Δεληγιάννης, Γιαξής, Τσίκος, Γρόσδης, Ρουμιάντσεβ, Γκούμας, Σπυράκος, Σμυρλής, Κανίς, Μπράντονιτς, Πανίδης, Σαποβάλοφ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Απίστευτο: Η Παρί δεν ήξερε για το αντίο του Εμπαπέ!

Αναυδοι έμειναν στην Παρί Σεν Ζερμέν, όταν είδαν τον Κιλιάν Εμπαπέ να ανακοινώνει το «αντίο» του στους Παριζιάνους μέσω...

Στην ίδια κατηγορία