Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Το «ασπρόμαυρο» σερί μετά από διακοπή

Δημοφιλή

Η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων έχει ξεκινήσει στον ΠΑΟΚ, αφού οι ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» ολοκλήρωσαν τον κύκλο προετοιμασίας τους για το κρίσιμο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό απουσία των Ράχμαν Μπάμπα που ταλαιπωρείται ακόμη με τις ενοχλήσεις που είχε αποκομίσει στον δικέφαλο και Γιάννη Μιχαηλίδη. Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά, που το αγωνιστικό τμήμα «ασπρόμαυρων» θα κληθεί να δώσει αγώνα μετά από διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να δείχνουν φέτος ότι δεν επηρεάζονται.

Ενδεικτικό πως ο Δικέφαλος σε αγώνες επανέναρξης του πρωταθλήματος μετράει μια ισοπαλία (0-0 με τον Άρη στην Τούμπα) και δύο νίκες (2-0 τον Ατρόμητο και 5-0 τον Πανσερραϊκό). Αυτή τη φορά, ωστόσο, η συνθήκη είναι λίγο διαφορετική δεδομένου ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία της σεζόν και οι παίκτες του ΠΑΟΚ καλούνται να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους στην έδρα του Παναθηναϊκού που δείχνει πως… εγκλωβίζεται σε συνθήκες άγχους πριν υποδεχθεί τους «ασπρόμαυρους».

Για την ιστορία, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να φιλοξενηθεί για τρίτη φορά στο «Απόστολος Νικολαΐδης», έχοντας πρωτίστως βρεθεί στη Λεωφόρο τόσο για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League (2-2), όσο και στην επαναληπτική αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος με γνώμονα μία θέση στην τελική φάση του εγχώριου θεσμού. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως σε αμφότερες τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου «πληγώθηκε» στις καθυστερήσεις από Αλεξάντερ Γερεμέγεφ και Δημήτρη Λημνιό αντιστοίχως σε ματς που είχε επιβάλλει την κυριαρχία του κόντρα στη ροή του αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία