Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό

Δημοφιλή

Χωρίς τον Ράχμαν Μπάμπα θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα, για το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League κόντρα στον Παναθηναϊκό, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (31/3) στις 18:00.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για την 2η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League 2023-24 με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία για την επικείμενη αναμέτρηση. Η προπόνηση του Σαββάτου (30.03) ξεκίνησε με μερικές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις τακτικής, δίτερμα και στο φινάλε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Μπάμπα έκανε ατομικό στο γήπεδο και δε θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου. Εκτός αποστολής κι ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ που συνέχισε με θεραπεία.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Επιστρέψαμε σε… εργοστασιακές ρυθμίσεις»

Για τον τρίτο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετώπισε τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, επικρατώντας με 26-19 και με 2-1 νίκες, έχοντας «καρπωθεί» την πρόκριση...

Στην ίδια κατηγορία