Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο… πληγώνεται στο τέλος

Δημοφιλή

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα απουσία αγωνιστικών υποχρεώσεων και την πρώτης τάξεως ευκαιρία εντός ΠΑΟΚ για «ανάσες» και ξεκούραση, επανέρχεται η δράση στη Super League με το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου να τίθεται αντιμέτωπο εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της δεύτερης «στροφής» του ελληνικού πρωταθλήματος. Σε μία έξοδο που προσφέρεται κατ΄αποκλειστικότητα για νίκη και βαθμολογική αντεπίθεση δεδομένου πως οι «ασπρόμαυροι» απώλεσαν βαθμούς στην πρεμιέρα των Play Off με τον Άρη στην Τούμπα υποχωρώντας από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Για την ιστορία, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να φιλοξενηθεί για τρίτη φορά στο «Απόστολος Νικολαΐδης», έχοντας πρωτίστως βρεθεί στη Λεωφόρο τόσο για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League (2-2), όσο και στην επαναληπτική αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος με γνώμονα μία θέση στην τελική φάση του εγχώριου θεσμού. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως σε αμφότερες τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου «πληγώθηκε» στις καθυστερήσεις από Αλεξάντερ Γερεμέγεφ και Δημήτρη Λημνιό αντιστοίχως σε ματς που είχε επιβάλλει την κυριαρχία του κόντρα στη ροή του αγώνα.

Ενδεικτικό πως στις αρχές Οκτωβρίου ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα προκειμένου να αποσπάσει το «διπλό» στη Λεωφόρο κόντρα στους «πράσινους», ωστόσο, στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ έσωσε την παρτίδα για τον Παναθηναϊκό στο 96΄ απαντώντας στα γκολ των Μπράντον Τόμας και Αντρίγια Ζίβκοβιτς και προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων στους φιλοξενούμενους για ορισμένα σφυρίγματα του διαιτητή, τα οποία εξέφρασε δημοσίως ο Ράζβαν Λουτσέσκου κατόπιν λήξης της αναμέτρησης.

Λίγους μήνες πριν οι ασπρόμαυροι αναχώρησαν εκ νέου για Αθήνα στο πλαίσιο της δεύτερης μεταξύ τους συνάντησης με τον Παναθηναϊκό αναζητώντας μία ανατροπή προκειμένου να προκριθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κατόπιν του πρωταρχικού εις βάρος τους σκορ που είχε διαμορφωθεί στην Τούμπα (1-0). Ένα αποτέλεσμα που φάνταζε ιδιαιτέρως ρευστό και ευμετάβλητο με τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τόμας Κεντζιόρα να φέρνουν τα πάνω κάτω, ωστόσο, το τέρμα που σημείωσε ο Δημήτρης Λημνιός στις καθυστερήσεις του αγώνα οδήγησε το εισιτήριο της πρόκρισης στη ρουλέτα των πέναλτι με τον ΠΑΟΚ να αποχαιρετά οριστικά τον εν λόγω θεσμό σε ένα ματς που έφερε στα μέτρα του, εξαφανίζοντας τον Παναθηναϊκό αγωνιστικά.

Γίνεται αντιληπτό δε πως έχει αυξηθεί η συχνότητα με την οποία ο ΠΑΟΚ δέχεται γκολ στις καθυστερήσεις με τον Παναθηναϊκό κάτι που πιστοποιείται από τα προηγούμενα δείγματα εκτός έδρας αγώνων του στη Λεωφόρο. Επί του παρόντος, προσανατολίζει την προσοχή του στην επόμενη αγωνιστική του υποχρέωση με τους «πράσινους» και μένει να φανεί πως θα αντιδράσει μετά από το εποικοδομητικό διάστημα της διακοπής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία