Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Διοικητικοί παράγοντες και… διατροφή: Η «διαφορετική» συνέντευξη του Λουτσέσκου

Δημοφιλή

Από τα δημοφιλέστερα πρόσωπα στην πατρίδα του είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος «πολιορκείται» από ΜΜΕ της χώρας του, όταν την επισκέπτεται.

Ετσι συνέβη και τις προηγούμενες ημέρες, όταν βρέθηκε στη Ρουμανία για να περάσει οικογενειακά τις γιορτές.

Μια πρόσφατη συνέντευξή του, πάντως, ήταν διαφορετική από τις άλλες, αφού δεν έγινε λόγος για όσα κυρίως έχουν να κάνουν με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για την παρεμβατικότητα των διοικητικών παραγόντων:

«Είναι σημαντικό να υπάρχει σταθερότητα γιατί οι συχνές αλλαγές προπονητών δεν είναι καθόλου καλές. Δεν είναι αυτός ο τρόπος για να προχωρήσει το ποδόσφαιρο. Ξέρω ότι στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας, όπως ακούω αριστερά και δεξιά, τα προβλήματα εμφανίζονται όταν μπλέκονται οι διοικούντες και επιβάλλουν την άποψή τους στον προπονητή.

Και όταν ένας προπονητής προσπαθεί να τους κοντράρει ή δεν έχει την προσωπικότητα να τους κοντράρει, εδώ δημιουργούνται αλλαγές και δυσάρεστες καταστάσεις. Ακόμα και το ότι αφήνεις να γίνει κατανοητό ότι επιβάλλεις την άποψή σου μπροστά στον προπονητή, τότε η ομάδα χάνει τον σεβασμό για τον προπονητή. Και μετά οι παίκτες βρίσκουν άλλοθι, σε στιγμές δυσκολίας. Τέτοιες καταστάσεις, τις νιώθουν αμέσως τα αποδυτήρια».

Για τη διατροφή του:

«Τρώω λίγο, κάνω θυσίες, κάνω προσπάθειες. Προσπαθώ να τρώω όσο το δυνατόν λιγότερο, προσπαθώ να τρώω όσο το δυνατόν περισσότερο ψάρι, προσπαθώ να μην τρώω μαγειρεμένο φαγητό. Τρώω σαλάτες, ψητά και ψητά λαχανικά.

Πίνω ένα ή δύο ποτήρια κρασί το βράδυ, αλλά τη μέρα δεν πίνω καθόλου αλκοόλ. Ασχολούμαι με τον αθλητισμό και αυτό με βοηθάει να χαλαρώνω και με βοηθά να είμαι στο γήπεδο, στις προπονήσεις και στους αγώνες, όπως θέλω».

Για την Εθνική Ρουμανίας:

«Μάλλον θα καταφέρουμε να προκριθούμε από τους ομίλους! Είναι πιθανόν! Είναι αρκετά νωρίς βέβαια και τίποτα δεν θα είναι εύκολο. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική στο ποδόσφαιρο, ειδικά σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει σε έξι μήνες.

Μπορεί να υπάρξουν εθνικές ομάδες με χαμηλή βαθμολογία, που περνούν την κορυφαία στιγμή τους, όπου όλοι οι σημαντικοί παίκτες τους είναι σε φόρμα, με πολλά κίνητρα. Παράλληλα, μπορεί να υπάρξουν κορυφαίες εθνικές ομάδες που περνούν δύσκολες στιγμές, για αντικειμενικούς λόγους: τραυματισμοί, προβλήματα εντός ομάδας, κάποια επιπολαιότητα, κούραση».

 


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία