Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

«Θέλει Εκόνγκ στο Copa Africa η Νιγηρία»

Δημοφιλή

Το ζήτημα της κλήσης ή όχι του Ουίλιαμ Τροστ Έκονγκ στην αποστολή της Εθνικής Νιγηρίας ενόψει του επερχόμενου Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, έχει ανοίξει στη χώρα, αφού η ομοσπονδία της χώρας αυξάνει την πίεση της στον Ζοσέ Πεσέιρο, προκειμένου να τον συμπεριλάβει στις επιλογές του. Υπενθυμίζεται ότι ο κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου δήλωσε προσφάτως, ότι θα ήθελε να βρεθεί στο τουρνουά, εφόσον νιώσει ξανά σημαντικός.

«Ο προπονητής της Εθνικής Νιγηρίας, Ζοσέ Πεσέιρο, δέχεται αυξανόμενες πιέσεις από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας, σχετικά με την προεπιλογή της αποστολής του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής που θα διεξαχθεί στην Ακτή Ελεφαντοστού. Ο Πεσέιρο έχει ήδη υποβάλει την προεπιλογή των παικτών, και άφησε να εννοηθεί ότι δεν είναι σίγουρος για το αν θα συμπεριλάβει στις τελικές του επιλογές τέσσερις ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι τρεις είναι μεγαλύτερης ηλικίας.

Το κορυφαίο όνομα από αυτά τα τέσσερα, είναι του Ουίλιαμ Τροστ- Έκονγκ, ο οποίος αγωνίζεται κανονικά στον ΠΑΟΚ, αλλά έχει μπει στη μαύρη λίστα του Πεσέιρο!», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα. Μένει να φανεί το κατά πόσο αυτές οι πληροφορίες έχουν βάση, και το αν ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα βρεθεί τελικά στην αποστολή της Εθνικής του. Εφόσον αυτό συμβεί, είναι πιθανό ο ΠΑΟΚ να στερηθεί τις υπηρεσίες του για περίπου ένα μήνα, ενώ υπενθυμίζεται πως το Κύπελλο Εθνών Αφρικής είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 13/1.


Τελευταία νέα

Χωρίς Κουλιεράκη στον «τελικό» της Κυριακής

Εξι παίκτες του ΠΑΟΚ βρίσκονταν στο όριο για να συμπληρώσουν κάρτες, πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αυτοί ήταν οι...

Στην ίδια κατηγορία