Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

ΠΑΟΚ όνειρο, πέρασε πρώτος και πάει φουλ για πρωτάθλημα!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 4-1 τον Παναθηναϊκό και σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ πέρασε πρώτος στη βαθμολογία.

Mόλις στο 2΄ ο ΠΑΟΚ πλησίασε πολύ στο γκολ, όταν ο Τόμας, μετά την πάσα του Μπάμπα, έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Λοντίγκιν.

Ο Λουτσέσκου αναγκάστηκε στο 19΄ να κάνει την πρώτη του αλλαγή, αφού ο Μουργκ δεν μπόρεσε να συνεχίσει και τη θέση του πήρε ο Κωνσταντέλιας. Μάλιστα, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ο Κωνσταντέλιας απείλησε με μακρινό σουτ τον Λοντίγκιν, που έπεσε στη δεξιά του γωνία και μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 37΄ η Τούμπα «σηκώθηκε» στο πόδι για το γκολ του ΠΑΟΚ. Ο Κωνσταντέλιας, μετά το λάθος του Πέρεθ, έστρωσε την μπάλα στον Τάισον και ο Βραζιλιάνος «εκτέλεσε» από κοντά τον Λοντίγκιν, ανοίγοντας το σκορ.

Ο ΠΑΟΚ είχε και δεύτερο δοκάρι στο παιχνίδι στο 61΄, όταν η βολίδα του Μπάμπα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Λοντίγκιν. Ένα λεπτό αργότερα ο Σπόραρ έφυγε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ, πλάσαρε τον Κοτάρσκι, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ, με τη βοήθεια και του οριζόντιου δοκαριού του.

Στο 72΄ ο Δικέφαλος έκανε το 2-0. Ο Οτο έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Γεντβάι κράτησε εμφανώς τον Σαμάτα, με αποτέλεσμα να καταλογιστεί το πέναλτι. Ο Ζίβκοβιτς ήταν ψύχραιμος και νίκησε τον Λοντίγκιν για το 2-0.

Στο 78΄ ο Γερεμέγεφ έβαλε ξανά τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι, μειώνοντας σε 2-1.

Μέχρι που στο 89΄ ο Βιεϊρίνια έγραψε το  3-1 και στις καθυστερήσεις ο Ζίβκοβιτς το 4-1.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Οτο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (81΄ Σβαμπ), Ντεσπόντοφ (81΄ Βιεϊρίνια), Μουργκ (19΄ Κωνσταντέλιας), Τάισον (67΄ Ζίβκοβιτς), Τόμας (67΄ Σαμάτα).

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Χουανκάρ (67΄ Μλαντένοβιτς), Πέρεθ, Μπακασέτας (67΄ Γερεμέγιεφ), Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι (67΄ Βαγιαννίδης), Γεντβάι, Κώτσιρας, Αράο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Τισουντάλι αποχαιρέτησε την Γάνδη (pics)

Ο Ταρίκ Τισουντάλι προβάρει τα ασπρόμαυρα και μετά από μία τριετία στη Γάνδη ετοιμάζεται να γίνει ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ....

Στην ίδια κατηγορία