Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Το… ρομπότ Ντόμινικ Κοτάρσκι! (pic)

Δημοφιλή

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2022 κι από τότε έχει πάρει τη φανέλα βασικού στο «σπίτι» του, δίνοντας ασφάλεια κάτω από τα δοκάρια. Η σταθερή παρουσία του κάτω από τα γκολπόστ των «ασπρόμαυρων» αποτυπώνεται σε έρευνα που δημοσιεύτηκε από το CIES Football Observatory.

Πιο συγκεκριμένα, το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου δημοσίευσε έρευνα για τους ποδοσφαιριστές που έχουν τον περισσότερο αγωνιστικό χρόνο, μέσα στο 2023. Η έρευνα έχει ξεχωριστή κατηγορία για τους τερματοφύλακες, που εκ των πραγμάτων δεν γίνονται τόσο εύκολα αλλαγές, εν μέσω αγώνων με τον Κροάτη πορτιέρε του Δικεφάλου να βρίσκεται μέσα σε αυτό το κλειστό «κλαμπ».

Ο Κοτάρσκι μέσα στο 2023 έχει καταγράψει συνολικά 50 συμμετοχές, οι οποίες μεταφράζονται σε 4500 αγωνιστικά λεπτά, ενώ λίγο πριν κλείσει τα 24 του χρόνια, είναι μέσα στους 10 νεότερους της σχετικής λίστας.


Τελευταία νέα

Τα… «γκάζια» του Λουτσέσκου στους παίκτες (video)

Σε ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, ξεκινώντας παράλληλα και την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής...

Στην ίδια κατηγορία