Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ταξίδι στη Ρωσία για τον Μίσιτς

Δημοφιλή

Τα τυπικά απομένουν για να πέσουν οι υπογραφές στα συμβόλαια του ΠΑΟΚ με τον Γιόζιπ Μίσιτς. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και το τελευταίο στο οποίο συμφώνησαν ήταν η ρήτρα στο συμβόλαιο. Ο ΠΑΟΚ ήθελε μεγάλη, ο Κροάτης ήθελε πιο μικρή, πέντε πάνω – πέντε κάτω, η δουλειά έγινε.

Αυτό που δεν είναι γνωστό, είναι πως η δουλειά δεν έγινε στη Θεσσαλονίκη, αλλά στο Ροστόφ!

Ο ατζέντης του Μίσιτς, Μλάντεν Γκρκιτς, πήγε στη Ρωσία και μίλησε με τον Ιβάν Σαββίδη για να καταλήξουν σε συμφωνία. Ο Γκρκιτς μιλά άπταιστα ρωσικά, οπότε τα πράγματα ήταν πιο εύκολα.

Ο Μίσιτς θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και φυσικά στις προβλεπόμενες ημερομηνίες, ο ΠΑΟΚ θα καταθέσει τα χρήματα που προβλέπει το συμβόλαιο του δανεισμού του από την Σπόρτινγκ, και θα τον αγοράσει από τους Πορτογάλους.

ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

Με το γκολ, που σημείωσε στον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στη Λαμία, ο Λέο Μάτος έφθασε συνολικά τα δεκαεφτά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε παιχνίδια πρωταθλήματος. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός δείχνει να… προτιμά τα εκτός έδρας ματς, αφού δέκα από τα τέρματα, τα έχει πετύχει σε αναμετρήσεις μακριά από την Τούμπα!

ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΗ Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

Τι σχέση έχει η… Άννα Βίσση με τον ΠΑΟΚ; Θεωρητικά καμία, στην πράξη, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις τάξεις των παικτών του Δικεφάλου. Τον τελευταίο καιρό, άλλωστε, τα τραγούδια της ακούγονται συχνά μέσα στα αποδυτήρια και ειδικά μετά από κάθε νίκη, το πρώτο τραγούδι που ακούγεται στα αποδυτήρια, είναι δικό της.

ΗΘΕΛΑΝ ΓΗΠΕΔΟ… ΞΕΡΟ

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν διαπιστώσει από πολύ νωρίς το πρόβλημα με τον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Λαμίας και το έθεσαν στους γηπεδούχους. “Ο αγωνιστικός χώρος είναι… πέτρα, πρέπει να ποτιστεί για να μαλακώσει” είπαν και οι άνθρωποι της Λαμίας συμφώνησαν. Τελικά δεν έκαναν τίποτα και ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν για ποδόσφαιρο…

ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ

Ο προπονητής της εθνικής Σουρινάμ Ντιν Χορέ υπολογίζει τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ για το Gold Cup, το οποίο θα διεξαχθεί τον Ιούλιο του 2021. Εκείνο το χρονικό διάστημα, βέβαια, θα διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ (ο Μπίσεσβαρ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022), αλλά, προς το παρόν, στον ΠΑΟΚ έχουν ν’ ασχοληθούν με άλλα πράγματα.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Η συζήτηση για τη νέα Τούμπα αρχίζει να… φουντώνει, έστω κι αν δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη στο θέμα του Καυτανζογλείου, το οποίο είναι παγωμένο και χάνεται χρόνος. Μέσα στη βδομάδα, έγινε γνωστό ότι υπάρχει μεγάλη πρόταση από τουρκική εταιρία, που θέλει να δώσει το όνομά της στο νέο γήπεδο, που θα φτιάξει ο ΠΑΟΚ

Ο ΡΙΚΑΡΝΤΟ ΚΟΣΤΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΤΑ 39 ΤΟΥ

Τέτοιες ημέρες πριν από πέντε χρόνια ο Ρικάρντο Κόστα «ανηφόριζε» από το Κατάρ και την Αλ Σαλίγια για τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Ο φημισμένος Πορτογάλος στόπερ δεν μακροημέρευσε στην Τούμπα, στην οποία παρέμεινε μόλις για ένα χρόνο. Τον ερχόμενο Μάιο θα κλείσει τα 39 του χρόνια, ωστόσο παραμένει «μάχιμος». Και φέτος αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας, όντας βασικός με την Μποαβίστα, στην οποία μεταπήδησε το περασμένο καλοκαίρι μετά από δύο χρόνια θητείας στην Τοντέλα.

ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗ… ΛΑΜΙΑ

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε την Πέμπτη στη Λαμία και η αποστολή ξεκίνησε… αεροπορικώς! Ο Δικέφαλος πέταξε με αεροπλάνο ως τη Νέα Αγχίαλο της Μαγνησίας  κι από εκεί πήγε οδικώς στη Λαμία. Στην άφιξη στο αεροδρόμιο, μάλιστα, έγιναν όλα πολύ γρήγορα, καθώς έπρεπε να αδειάσει η πίστα για να απογειωθούν δύο στρατιωτικά αεροσκάφη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία