Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τάισον σημαίνει σωστή πάσα!

Δημοφιλή

Από τους πιο κομβικούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ με τη φετινή σεζόν έχει αναδειχθεί αναμφίβολα ο Τάισον Φρέντα, του οποίου η συνεργασία με τους «ασπρόμαυρους» ανανεώθηκε για ακόμη έναν χρόνο προ λίγων μηνών, με τον Βραζιλιάνο παρά τα 36 του έτη να μοιάζει με… έφηβο εντός αγωνιστικού χώρου.

Το πόσο σημαντικός φαντάζει για τα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου ο Λατινοαμερικάνος εξτρέμ φαίνεται και από το γεγονός πως είναι πρώτος στις ασίστ στο ελληνικό πρωτάθλημα με 10, αλλά και από τους αριθμούς του αναφορικά με τις εύστοχες μεταβιβάσεις. Πιο συγκεκριμένα, ο Τάισον είναι 2ος στο πρωτάθλημα στη συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία, αφού μετρά 178 σωστές πάσες.

Ο Βραζιλιάνος που δέχθηκε χτύπημα στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό την Πέμπτη 29/2 έκανε ατομικό πρόγραμμα με την κατάσταση του να μην εμπνέει ανησυχία κάτι που επισημάνθηκε και από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Με φόντο… Λαμία δε στον Τάισον ηχούν προειδοποιητικά καμπανάκια δεδομένου πως βρίσκεται στο όριο καρτών κάτι που σημαίνει πως μία ενδεχόμενη τιμωρία αναμένεται να τον συνοδέψει στα Play Off.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία