Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Έτοιμος για τους Χειμερινούς Αγώνες Κολύμβησης ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για τους Χειμερινούς Αγώνες Κολύμβησης Open Κατηγορίας & Νέων ανδρών / γυναικών, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ, το τριήμερο 15-17 Δεκεμβρίου, μίλησαν στο acpaok.gr, οι αθλητές Κολύμβησης του ΠΑΟΚ.

Ορέστης Τσακτσίρας (50-100μ. Πεταλούδα και 50-100μ. Ελεύθερο):

«Θέλω βελτίωση στους ατομικούς μου χρόνους, και μία συνολική καλή εμφάνιση. Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να δείξω πως είμαι έτοιμος για τους αγώνες. Η προετοιμασία πήγε πολύ καλά, αν και προέκυψε μία γρίπη μετά τα Αλεξάνδρεια, αλλά γύρισα γρήγορα στην πισίνα και ευελπιστώ στο καλύτερο».

Άννα Ελμάζη (50-100-200-400μ. Ελεύθερο):

«Το όπεν είναι ένας Πανελλήνιος αγώνας, και πολύ σημαντικό για φέτος. Ο στόχος μου είναι να βελτιώσω τους χρόνους μου και να προσπαθήσω να μπω σε τελικές σειρές, έτσι ώστε να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου. Ο προπονητής μου με βοηθάει πολύ να μπορέσω να κάνω κάποια σετ, έτσι ώστε να βελτιωθώ».

Θεόδωρος Κυπριανίδης (50-100μ. Πρόσθιο):

«Αυτή η περίοδος είναι μεταβατική. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε πράγματα τα οποία προέρχονται από πέρσι. Περιμένουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στα 100μ. πρόσθιο, καθώς με τον καινούργιο προπονητή έχει γίνει μία πολύ σωστή δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι ήταν μία δύσκολη περίοδος για μένα, καθώς έπρεπε να προσαρμόσω τη σχολή και το κολύμπι σ’ ένα καλό επίπεδο, κάνοντας ένα διαφορετικό προγραμματισμό με αυτόν που έκανα πέρσι. Παρόλα αυτά η προετοιμασία κύλησε πολύ καλά, βελτιώσαμε την τεχνική μας πάρα πολύ και αυτή τη στιγμή είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε κάτι σπουδαίο».

Ευθυμία Μαζαράκη (50-100-200μ. Πρόσθιο):

«Στόχος μου είναι η βελτίωση των ατομικών μου ρεκόρ και να βοηθήσω την ομάδα, συμμετέχοντας σε τελικές σειρές και κατακτώντας όσο το δυνατόν ψηλότερες θέσεις. Η χρονιά έχει κυλήσει πολύ καλά, οπότε περιμένω θετικά αποτελέσματα. Ήταν μία δύσκολη προετοιμασία, κάνουμε πολλές προπονήσεις, σετ, και ευελπιστώ να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Οδυσσέας Μελαδίνης (50-100μ. Ελεύθερο):

«Για μένα είναι αγώνας-πέρασμα μέσα στην χρονιά, καθώς είναι οι δεύτεροι. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Είμαστε σ’ ένα καλό επίπεδο προετοιμασίας, θεωρώ ότι δεν έχω φτάσει στο 100% μου, και ανυπομονώ για τη συνέχεια».

Χριστίνα Παπανικολή (200-400-800μ. Ελεύθερο):

«Οι όπεν είναι οι πρώτοι πιο βασικοί αγώνες της χρονιάς. Συμμετέχουν πολλοί αθλητές από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό. Υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός. Εγώ θα επιδιώξω αρκετά να βελτιώσω τους ατομικούς μου χρόνους. Η προετοιμασία κύλησε αρκετά καλά, τόσο με τον προπονητή μου, όσο και με τους υπόλοιπους συνεργάτες, οπότε περιμένουμε και ένα αξιοπρεπή αποτέλεσμα».

Χρήστος Δημανόπουλος (50-100μ. Ελεύθερο και 50-100μ. Πεταλούδα):

«Οι όπεν είναι αγώνες, οι οποίοι έχουν σαν στόχο την βελτίωση των χρόνων των αθλητών. Ο στόχος μου είναι να βελτιώσω τους χρόνους μου, να μπω στις τελικές σειρές, να βοηθήσω την ομάδα μου, η οποία με στηρίζει όλα αυτά τα 12 χρόνια. Είναι ακόμα η αρχή της χρονιάς, λόγω τραυματισμού δεν έχω κάνει αρκετή προπόνηση, παρόλα αυτά η ομάδα, ο προπονητής μου, αλλά και η TYR Hellas, με στήριξαν, και θα προσπαθήσω για το καλύτερο».

Γιώργος Αλεξάκης (200-400μ. Μεικτή και 200μ. Πρόσθιο):

«Ανυπομονώ για τους αγώνες. Η προετοιμασία με τους προπονητές μου ήταν σκληρή. Θεωρώ ότι θα αποφέρουν καρπούς. Στόχος για τους αγώνες είναι ατομικά ρεκόρ».

Γιώργος Μπανιώτης (50-100μ. Πεταλούδα και 50-100μ. Ελεύθερο):

«Η προετοιμασία έχει πάει μέχρι τώρα αρκετά καλά. Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Όπεν, και ελπίζω να κάνω κάποιο ατομικό ρεκόρ».

Ευστράτιος Βολτέζος (50-100μ. Πεταλούδα και 50μ. Ελεύθερο):

«Ανυπομονώ για τους αγώνες, έχω αρκετή όρεξη. Στόχος μου είναι να ανέβω σε όσα περισσότερα αγωνίσματα μπορώ στο βάθρο. Πιστεύω έχω κάνει μία καλή προετοιμασία. Οι αγώνες προσμετρούνται σε αυτούς που μπορούμε να πιάσουμε όρια, και θέλω στα 50μ. πεταλούδα να το κυνηγήσω, καθώς θεωρώ πως είμαι αρκετά κοντά».


Τελευταία νέα

Αλμέιδα: «Ζήτησα συγγνώμη από τον άνθρωπο, που τον έπιασα από το λαιμό»

Στις δηλώσεις του ο Ματίας Αλμπέιδα προσπάθησε να δικαιολογηθεί για την απαράδεκτη συμπεριφορά, που επέδειξε μετά το τέλος του...

Στην ίδια κατηγορία