Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Με συνδρομή αγώνες της SL2 και το ερχόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Όπως έγινε γνωστό, η Super League 2 ήρθε σε συμφωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό «Action 24» για τη μετάδοση δύο παιχνιδιών ανά αγωνιστική, ενώ θα μεταδίδει κάποια από τα υπόλοιπα, μέσα από το επίσημο κανάλι του πρωταθλήματος στο Youtube, επί πληρωμή. Ένα από τα πρώτα παιχνίδια που θα μεταδοθούν με αυτόν τον τρόπο, θα είναι αυτό του ΠΑΟΚ Β με τον Απόλλωνα Πόντου στο Πολύκαστρο, με τη διοργανώτρια αρχή, να ανακοινώνει τις λεπτομέρειες, με το παιχνίδι, όπως κι όλα τα υπόλοιπα, να κοστίζουν 2,99 ευρώ.

Αναλυτικά οι οδηγίες για τους Live Stream αγώνες της SL2:

1. Συνδεθείτε στο κανάλι της Super League 2 στο YouTube

2. Πατήστε το κουμπί συμμετοχή που βρίσκεται πάνω δεξιά στην οθόνη σας

3. Ξαναπατήστε το κουμπί “Συμμετοχή’’ στο νέο παράθυρο που ανοίγει. Αυτή η διαδικασία θα σας χρεώσει 2,99 ευρώ για το παιχνίδι που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε live.

4. Αν συμφωνείτε με την χρέωση , προχωρήστε μέσω της διαδικασίας Google Pay, στην προσθήκη των στοιχείων της πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας σας ή μέσω Paypal ή Paysafe.

5. Έχετε πλέον ολοκληρώσει με επιτυχία την πληρωμή σας και έχετε αποκτήσει πρόσβαση στον αγώνα που θέλετε να παρακολουθήσετε.


Τελευταία νέα

Ώρα ημιτελικού για τον ΠΑΟΚ

Για τον πρώτο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ ανδρών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 27...

Στην ίδια κατηγορία