Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τα βασικά «γρανάζια» της Μπεϊτάρ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 27 Ιουλίου στο στάδιο της Τούμπας, ενώ η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 3 Αυγούστου.

Ένα από τα βασικά «γρανάζια» της ισραηλινής ομάδας είναι ο Ίον Νικολαέσκου, ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του σέντερ φορ. Την περσινή σεζόν, ο Μολδαβός επιθετικός κατάφερε να βρεί δίχτυα συνολικά 18 φορές, ενώ μοίρασε και οχτώ ασίστ.

Ισάριθμο αριθμό γκολ σημείωσε και ο έμπειρος φορ, Ντανίλο Ασπρίγια, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο Κατάρ και στην Σαουδική Αραβία και πριν από δύο χρόνια μετακόμισε στο Ισραήλ, για λογαριασμό της  Μπνέι Γιεχούντα. Από πέρσι αγωνίζεται στη Μπεϊτάρ και ολοκλήρωσε τη σεζόν με 18 γκολ και έξι ασίστ.

Τέλος, στη λίστα όσων ξεχωρίζουν υπάρχει και ένας γηγενής, ο μεσοεπιθετικός, Γιάρντεν Σούα. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής είναι βασικό κομμάτι της αντιπάλου του Δικεφάλου, καταγράφοντας πέρσι σε 34 αναμετρήσεις, πέντε γκολ και 20 ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις.


Τελευταία νέα

Oι ακαδημίες στην Ελλάδα κι οι εύκολες λύσεις με τις καραβιές των έμπειρων ξένων

Ήταν πολύ μεγάλη η επιτυχία του Ολυμπιακού να κατακτήσει το Youth League, έχοντας αποκλείσει ομάδες όπως η Λανς, η...

Στην ίδια κατηγορία