Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα πήρε όλα ο Νάρεϊ!

Δημοφιλή

Μετά τα βραβεία των Best Goal και MVP του Αυγούστου ο κόσμος του ΠΑΟΚ ψήφισε και την ασίστ του Γερμανού εξτρέμ στον Μπράντον Τόμας, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League ως Play of the Month για τον ίδιο μήνα.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ασίστ του Κάλεντ Νάρεϊ στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας αναδείχθηκε ως nak Play of the Month για τον Αύγουστο.

Ο Γερμανός εξτρέμ μετά τις νίκες του στους διαγωνισμούς για το Regency Casino Best Goal και τον BOX MVP του μήνα, πήρε και το τρίτο βραβείο, κερδίζοντας τις προτιμήσεις του κοινού.

Ο Νάρεϊ συνδυάστηκε άψογα με τους Ντάντας και Λύρατζη κι έκανε μία έξοχη σέντρα για τον Μπράντον , ο οποίος με προβολή έκανε το 1-0 και χάρισε τη νίκη στον Δικέφαλο.

Στην ψηφοφορία για το nak Play of the Month Αυγούστου ο Γερμανός συγκέντρωσε το 47,51% των ψήφων και πήρε και τον τρίτο τίτλο του μήνα, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την εξαιρετική επέμβαση του Κοτάρσκι σε φάουλ του Μουνίθ στο ΠΑΟΚ-Ατρόμητος και στην τρίτη την ασίστ του Α. Ζίβκοβιτς στην ίδια αναμέτρηση στο buzzer beater του Νάρεϊ.

Δείτε το βίντεο του PAOK TV με την γκολάρα του Νάρεϊ και εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας».

Δείτε το video της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ένα κλικ ΕΔΩ.


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία