Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γύρισε με πρόβλημα ο Κουλιεράκης

Δημοφιλή

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου μετράει αντίστροφα για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας και συνεχίζει την προετοιμασία του.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (28.09) περιελάμβανε και πάλι δουλειά στο τακτικό κομμάτι. Μετά την προθέρμανση και κάποια παιχνίδια κατοχής οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν στους αυτοματισμούς σε άμυνα κι επίθεση. Στο τελευταίο μέρος διεξήχθη τουρνουά τεσσάρων ομάδων.

O Κωνσταντίνος Κουλιεράκης επέστρεψε από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας με ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο. Ο στόπερ του Δικεφάλου έκανε θεραπεία και θα υποβληθεί σε μαγνητική με την κατάστασή του να αξιολογείται τις επόμενες μέρες.

Ο Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησε όλη την προπόνηση χωρίς προβλήματα, ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε ατομικό στο γήπεδο κι ο Μπράντον Τόμας έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.Την Πέμπτη (29.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία.

πηγή: paokfc.gr


Τελευταία νέα

Ένοχος για βιασμό και μαστροπεία ο Ηλίας Μίχος

Την ενοχή του Ηλία Μίχου, βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό, αποφάσισε το Μικτό...

Στην ίδια κατηγορία