Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τα… όνειρα του Τάισον

Δημοφιλή

«Μη φοβάσαι να ονειρευτείς» επισημαίνει ο Τάισον σε πρόσφατη τοποθέτησή του στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram δίνοντας το σύνθημα ενόψει μίας αναντίλεκτα απαιτητικής συνέχειας για τον ΠΑΟΚ στις εγχώριες διοργανώσεις, το πρόγραμμα του οποίου δείχνει… ντέρμπι, αρχής γενομένης από την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (28/01).

Ατρόμητος, ΑΕΚ και Ολυμπιακός (σ.σ το πρώτο εντός έδρας ματς με κόσμο κατόπιν του δίμηνου λουκέτου) συνθέτουν την επόμενη απαιτητική «τριπλέτα» αγώνων για το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου που επί του παρόντος διατηρεί τα ηνία στη βαθμολογική κατάταξη της Stoiximan Super League. Εκ των πρωταγωνιστών σε αυτή την πορεία που έχει «διαγράψει» ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεδομένου πως βρίσκεται στα… καλύτερά του κάτι που επί της ουσίας έδωσε το έναυσμα για έναν πρώτο αναγνωριστικό κύκλο συζητήσεων αναφορικά με την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη.

Άξιο αναφοράς δε πως εξαργύρωσε τις εμφανίσεις που έχει καταθέσει με κολακευτικά σχόλια από πλευράς Ράζβαν Λουτσέσκου προ λίγων ημερών επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως «έχει σταματήσει να σκοράρει γιατί είναι περισσότερο παίκτης ομάδας». Κάτι που αποδίδει στο γεγονός πως ο Τάισον προτιμά να μοιράζεται την εμπειρία που «κουβαλά» με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του δεδομένων των αποφάσεών του μέσα στο γήπεδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία