Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Σε συνεχή επικοινωνία ΠΑΟΚ-Τάισον

Δημοφιλή

Σε κύκλο συζητήσεων αναφορικά με την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Τάισον βρίσκεται ο ΠΑΟΚ δεδομένου πως επιθυμεί να «δέσει» ακόμη περισσότερο τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό στη Θεσσαλονίκη, προσμετρώντας τις εξαιρετικές του επιδόσεις τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Με δεδομένο πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται προσεχώς και πιο συγκεκριμένα εντός Μαΐου εντός «ασπρόμαυρων» σημειώθηκε η διάθεση επέκτασης του τρέχοντος συμβολαίου του, ανοίγοντας δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του 36χρονου ποδοσφαιριστή. 

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα FORZA, οι επαφές ανάμεσα στον Δικέφαλο και τον Τάισον βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, χωρίς ωστόσο να έχει εμπλακεί μέχρι στιγμής ο Ιβάν Σαββίδης. Και αυτό διότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να επικοινωνήσει με τον Τάισον όταν αυτός το κρίνει σκόπιμο, προκειμένου να προχωρήσει ακόμα πιο γρήγορα η συγκεκριμένη υπόθεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΣΦ ΠΑΟΚ: «Ομάδα και λαός θα θυμίσουν τι σημαίνουν τα τσιμέντα της Τούμπας»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ εξέδωσαν ανακοίνωση για τον αγώνα της Κυριακής 12/5 εκεί που ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τον...

Στην ίδια κατηγορία