Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Οριστικό: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με κόσμο!

Δημοφιλή

Όπως διαβάσατε νωρίτερα η Super League ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα το πρόγραμμα μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ έμαθε και τις ημερομηνίες και τις ώρες των ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Ο αγώνας με τους «ερυθρόλευκους» μάλιστα φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί με κόσμο!

Πιο συγκεκριμένα η ημερομηνία λήξης των μέτρων κατά της οπαδικής βίας είναι στις 12/2 και το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 18 Φλεβάρη, έτσι αν δεν αλλάξει κάτι ο κόσμος θα επιστρέψει στην Τούμπα σε αυτή την ημερομηνία.

Αυτό έρχεται να το ενισχύσει και η συνέντευξη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που τόνισε πως τα γήπεδα θα ανοίξουν στις 12/2!

«Να πάρουμε τα παιδιά μας και να πάμε όλοι στα γήπεδα που ανοίγουν 12 Φεβρουαρίου και να τελειώνουμε με όλους αυτούς» είπε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας ότι «έτσι θα αναγκάσουμε και τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ, τους υπεύθυνους, οι οποίοι δεν έχουν λόγους να έχουν γήπεδα τα οποία καίγονται ή δεν έχουν λόγους να έχουν γήπεδα τα οποία δημιουργούν προβλήματα γιατί κι αυτοί εισπράττουν από έναν καλό αγώνα, μια συνεργασία.

Εδώ λοιπόν είναι και η εφαρμογή του αθλητικού νόμου. Ότι όποιος ασχημονεί μέσα στο γήπεδο βλάπτει την ομάδα του. Ή όταν είναι στο αντίπαλο γήπεδο βλάπτει την ομάδα του, η οποία παίζει εκτός έδρας»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τελικός Κόνφερενς Λιγκ: Σύσκεψη τη Δευτέρα για τα μέτρα ασφαλείας

H πρώτη επιτελική σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, που θα εφαρμοστούν στην Νέα Φιλαδέλφεια την ημέρα του τελικού του...

Στην ίδια κατηγορία