Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τα… μαζεύει ο Βόλος για την ρατσιστική επίθεση στον Τετέι

Δημοφιλή

«Τρίτο» ημίχρονο είχε η αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον ΝΠΣ Βόλο, το οποίο πραγματοποιήθηκε χθες (11/2) κι έληξε με «λευκή» ισοπαλία. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ανδρέας Τετέι κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος φορ της Κηφισιάς αποκάλυψε πως κάποιος από τον πάγκο του Βόλου τον αποκάλεσε «μαϊμού». Την δική της απάντηση έδωσε η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, η οποία ανέφερε πως δεν έγιναν έτσι τα πράγματα, υπογραμμίζοντας πως ο πάγκος φώναξε προς τον διαιτητή για «μαϊμού φάουλ» και δεν απευθύνθηκε στον ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σχετικά με τη δήλωση-καταγγελία του ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς Ανδρέα Τετέι ξεκαθαρίζουμε ότι η ομάδα μας από την ίδρυσή της έχει να επιδείξει σεβασμό απέναντι σε όλους κάτι που άλλωστε αποδεικνύεται έμπρακτα κάθε Κυριακή, επί σειρά ετών.

Η αλήθεια είναι ότι πράγματι από τον πάγκο της ομάδας μας άνθρωπος της αποστολής απευθύνθηκε στον διαιτητή και διαμαρτυρόμενος του φώναξε «Τι μαϊμού φάουλ έδωσες». Καμία σχέση με τον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, το δηλώνουμε κατηγορηματικά».

Προηγούμενο άρθροΓιόνι Ότο ο 33ος!
Επόμενο άρθροΗ Τούμπα πάλι θα είναι καζάνι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ανατροπή στην ανατροπή μετά από 10 χρόνια για τον ΠΑΟΚ (video)

Στον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε για τα καλά με την πλάτη στον τοίχο και χρειάστηκε να...

Στην ίδια κατηγορία